Някой има ли представа къде трябва да се сигнализира (за София) за изоставени стари автомобили? Гледах сега по новините, че им лепят стикери и после ги отнасят, а и един бакшиш ми каза, че така се оттървали от няколко коли пред неговия блок. Ако някой софиянец има представа къде или на какъв телефон може да се обади човек, моля да сподели! Става дума конкретно за кв."Хаджи Димитър"...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За старите коли
Collapse
X
-
Човече... честно казано се надявам след акцията, която се провежда в Пловдив (бТВ новините от тази вечер) да даде пример и на нашите малоумници! Аз лично се отървах от две коли пред блока, като им лепях тайно бележки, хората взеха, че ги разкараха :D Е, едната отнесе не само бележки, но това е друга тема. На първо време опитай в обшина Подуене да попиташ.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Моля някой да снима такъв стикер / бележка или каквото там лепят и да го постне тук. Намислил съм да си произведа такива стикери и да започна системен тормоз над измикярите, които в момента са изяли 6 паркоместа пред блока в който живея (Борово).::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар