Aз карах едно поло- без хидравлика беше и направо ми откъсна ръцете, да не кажа че на паркиране въртях и с двете ръце- малиййй- преди карах лада петица, ама тя си се караше лесно- това изкл.сяче на фалве направо ме разби. :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво милите за VW Polo ?
Collapse
X
-
стига сте водили безумни спорове. карам и от двете групи и мога да кажа за полото/шкода/ возията и разхода е много по добър от фиата, но визиата и развъртането на барчетата е по-добра. няма как да се сравняват коли от различни години и класове. за непросветените имам още 5 автомобила/някой ретро и да не ме мислят за малоумник/
Коментар
-
По принцип не вземам отношение по такива теми защото те протичат на принципа " наше лошо няма", но в тази не се сдържах На едната и се въртял трудно, волана, на другата лесно, на третата....Това зависи от много работи - гуми, състояние на кормилната уредба и т.н.Например мой познат има пасат ’91 и волана му се върти доста трудно. На моя пасат се върти доста по лесно, пък като сложа летните гуми мога да го въртя свърха на нокета Към автора на темата - ако си купиш кола произведена около 2000г, каквото и да е тя, има хидравлика и волана и се върти трудно - значи има повреда.За вървенето също от значение е базата за сравнение. Аз два месеца карах уно - 0.9л, 45к.с. и след това като се качих на пасата(1.8, 90к.с.), ми се стори че карам самолет - даваш газ и колата ускорява :D После пък се наложи да карам известно време пежо 305, 1.1, 60к.с.(пежото тежи 1300кг) и от време на време се качвах на уно-то. Като се кача и уно-то 3 метра въртеше гуми. Просто пред пежото беше бегачка
Коментар
-
Forsaken написа:Та... колега Stefan Hadjov, изгради ли си мнение за полото от трите страници тема във форум на Фиат или не?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:...митовете,легендите и заблудите на участниците в него.И в липсата на обективноет за преценката на заобикалящата ни среда.Болшенството са сколнни да се водят от принципа:от Искъра по дълбоко няма и от Витоша по високо няма...
Коментар
-
batececo написа:Stefan Hadjov написа:...митовете,легендите и заблудите на участниците в него.И в липсата на обективноет за преценката на заобикалящата ни среда.Болшенството са сколнни да се водят от принципа:от Искъра по дълбоко няма и от Витоша по високо няма...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар