Forsaken написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво милите за VW Polo ?
Collapse
X
-
-
BEX---GT написа:Формите са му супер приятни, а мога да кажа, че не винаги се сменя само Феродо, защото и лагера си заминава, за притискател е желателно, за да няма проблеми, но разбира се, може да се мине и без него, защото той е вързан към маховика на това поло - 1.4тди и той е най скъп
Коментар
-
dudulia написа:Количката си е доста симпатична според мен.ФВ имат доста добри модели,но за съжаление цените са им високи.Като цяло фиат са доста комфортни коли на ниска цена и карам такава,защото предпочитам за едни и същи пари да взема по-нова и по-комфортна кола,отколкото някоя стара немска трошка.Иначе нямам нищо против марката ФВ и Ауди и с удоволствие бих карал втората,ако можех да си позволя.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Но не си завирам главата в пясъка както някой колеги от форума и да казвам на черното бяло и да отричам всичко що не е Фиат.Всички коли си имат предимства и недостатъци и ако тръгна да изброявам недостатъците на Фиат съвсем няма да са малко.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Абе не знам моторче ли е или ТПС или каквото и да е там си с някакви писти, но брат ми щеше да си купува РОЛО бензин и беше изчел доста неща и със сигурност има нещо по инжекциона дето се скапва на около 10-та година и е към 700лв оригинално немско. Може и да е здрава кола, но никога няма да дам 7 бона за роло пред Пунто 2.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Абе не знам моторче ли е или ТПС или каквото и да е там си с някакви писти, но брат ми щеше да си купува РОЛО бензин и беше изчел доста неща и със сигурност има нещо по инжекциона дето се скапва на около 10-та година и е към 700лв оригинално немско. Може и да е здрава кола, но никога няма да дам 7 бона за роло пред Пунто 2.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BEX---GT написа:Формите са му супер приятни, а мога да кажа, че не винаги се сменя само Феродо, защото и лагера си заминава, за притискател е желателно, за да няма проблеми, но разбира се, може да се мине и без него, защото той е вързан към маховика на това поло - 1.4тди и той е най скъпA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:Stefan Hadjov написа:BEX---GT написа:Формите са му супер приятни, а мога да кажа, че не винаги се сменя само Феродо, защото и лагера си заминава, за притискател е желателно, за да няма проблеми, но разбира се, може да се мине и без него, защото той е вързан към маховика на това поло - 1.4тди и той е най скъп
Коментар
-
Радвам се, че мислиш така, това само ме успокоява, да кажа на френда с чиста душа да си смени само феродото и лагера(защото тресе на полусъединител, което съм сигурен, че е от там)Поздрави пп количката поло широк фар е много читава и със спортно окачване има невероятна стойка (да не офф-топичиме много)A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BEX---GT написа:и за кое по-точно да влеза в час, за 1000 - маховик540 - комплект Закс притискател, лагер и феродода не говоря за труд...или за това че съм питал в Ауто плюс, не говоря за някакви смешни части втора ръка или нещо от сорта...ако не ползваш отстъпки и си минаваш по нормалния ред с нормални части и ремонти... за какво изобщо говориме?или за разхода да влеза в час, не разбрах! пп Моля ви се, колеги, тъпо е да плюем по другите марки, просто е несериозно и винаги съм мислил, че в този форум има наистина по-реалисти хора, не фанатизирани .Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
Владимир Митков Стоянов написа:Stefan Hadjov написа:BEX---GT написа:и за кое по-точно да влеза в час, за 1000 - маховик540 - комплект Закс притискател, лагер и феродода не говоря за труд...или за това че съм питал в Ауто плюс, не говоря за някакви смешни части втора ръка или нещо от сорта...ако не ползваш отстъпки и си минаваш по нормалния ред с нормални части и ремонти... за какво изобщо говориме?или за разхода да влеза в час, не разбрах! пп Моля ви се, колеги, тъпо е да плюем по другите марки, просто е несериозно и винаги съм мислил, че в този форум има наистина по-реалисти хора, не фанатизирани .
Коментар
-
Не знам за Полото, но днес карах една Корса... Направо ме уби!!! Не бях се качвал на по-дървена кола. Воланът се върти супер трудно (и Кадета няма хидравлика, но се върти волана по-леко от на Темпрата), колата е като куц кон (45 коня беше). НИКОГА не бих си купил такава кола!!! Да си ги карат феновете им. Една кола няма ли стил, не те ли хване с дизайн първо, и после с параметри... ако ще и без пари да ми я дават, ц!Пък и Полото с нищо не ме хваща...смешна работа. Който ги харесва - да си ги кара. Аз - не!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар