Интересува ме мнението за VW Polo (не този новия с кръглите фарове, а модела преди него -ако не се лъжа 2000-2001 г.) - двигатели, разход, проблеми, плюсове, минуси? Благодаря Ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво милите за VW Polo ?
Collapse
X
-
питаш за широкия фар, предполагам...един приятел има такова 1.4тди, много върви, малко харчи, но трябва да знаеш, че частите му са скъпички...на фпенда ми е със спортно окачване и е много стабилно, много добра возия има...бензиновите двигатели не са много добри, от гледна точка на икономичност, иначе са бая здравичкиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Рядко се случва да го кажа, но... Не мисляИ все пак:Има една колежка с такова - края на ’99. Като че ли е здраво. Няма много проблеми, ама то тя както кара и ЗАЗ може да избута до 300 000 кмСкоро нещо и сменяха копчелъците по таблото - скапала се пластмасата.Но току що ми каза - Без забележка.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
...
Приятелката ми кара Поло 97година - 1,9SDI 60к.с. http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Polo_Mk_III Общо взето - здрава кола, не е имало някакви големи ремонти, ако не броим смяна на бронята, но това се случи след като тя претрепа един чакал на пътя София-Плевен Имаше някакви проблеми с паленето и подгряването, но един софийски майстор сряза някаква жица (предполагам за някой датчик за подгряването) и сега си пали сравнително нормално. Окачването е здраво - дори при положение че и аз я карам и успявам да нацеля всички дупки, все още не се е разхлопала (четвърта година я търкаляме). Моите впечатления са добри и то доста, и преди да взема фиата, единия вариант за покупка беше поло-комби...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Най-добрата ми приятелка е с такова 2001 год. и адски доволна. Като купе отвътре е мн удобно, по-широка е от корса. Отвън е малка и скосена - идеална за градско. Много добре се държи на пътя - градско и извън градско. Като разход е доста добре. Нейната е 1.4 с климатик и харчи колкото мойта корса 1.0. Здрава е самата количка, все пак е немска. Не са и толкова скъпи частите! Зависи кой ти е майстор Тя за 1 година само със свещите имаше проблем. Иначе в началото...май не. Закара я на сервиз цялостен преглед със стандартната смяна на консумативите. Количката е супер! Ще ме извиняват фиат маниаците, но..... това е моето мнение!
Коментар
-
Здрава като окачване, но адски крехка. Преди няколко месеца един с едно Ауди R8 удари едно такова поло и полото се вреза в мен. Последсвтията за мен бяха пукната и ужулена броня ( говоря за ситроена като бях с него ), за аудито - пукната предна броня и рядиатора протече, за полото - предна броня за нова и боя, счупени двата предни фара, изкривени рогове, калниците изпъкнаха настрани и капака не можеше да се отвори, а и протече радиатора, отзад - нова броня и боя, сгънат багажник счупени стопове... Та моят извод е, че по крехка кола от тая няма. Убеден съм , че аудито не го удари с повече от 30, защото ударът не беше силен.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Здрава като окачване, но адски крехка. Преди няколко месеца един с едно Ауди R8 удари едно такова поло и полото се вреза в мен. Последсвтията за мен бяха пукната и ужулена броня ( говоря за ситроена като бях с него ), за аудито - пукната предна броня и рядиатора протече, за полото - предна броня за нова и боя, счупени двата предни фара, изкривени рогове, калниците изпъкнаха настрани и капака не можеше да се отвори, а и протече радиатора, отзад - нова броня и боя, сгънат багажник счупени стопове... Та моят извод е, че по крехка кола от тая няма. Убеден съм , че аудито не го удари с повече от 30, защото ударът не беше силен.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар