Кажете какво ви е мнението към марката. Колата я взех с такива и бях доволен сега отново смятам да взема такива
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за гуми Firestone Firehawk
Collapse
X
-
Колега я кажи на ква цена си ги намерил,че и на мене ми се въртят едни мисли за нови летни гуми.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Гуми? Втора употреба??? Сериозно? И не ти е мил живота? Помисли тогава за всички нас, беззащитните и безхаберните край които ще караш!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Гуми? Втора употреба??? Сериозно? И не ти е мил живота? Помисли тогава за всички нас, беззащитните и безхаберните край които ще караш!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Humppa
За 2 месеца могат да и се случат много неща на тази гума!!!П.П. Що не си купувате и презервативи 2-ра ръка, а???
Коментар
-
Humppa написа:За 2 месеца могат да и се случат много неща на тази гума!!!П.П. Що не си купувате и презервативи 2-ра ръка, а???TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Humppa
stef написа:...щото миналата година примерно си ги купил нови и в момента в който им направиш и един км и стават вече втора употреба :D
Коментар
-
Абе, българите така или иначе сме втора ръка хора - караме втора ръка коли, спим с втора ръка жени, носим втора ръка дрехи, що по дяволите да не си купуваме и втора ръка гуми? И като избацаме някой на някое кръстовище, щото на втората ръка гуми им паднал регенерата, какво ще кажем??? "Аз без да искам"... Като се замисля - що изобщо живеем бе? Ми щото "Без да искаме".... пффф...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Абе, българите така или иначе сме втора ръка хора - караме втора ръка коли, спим с втора ръка жени, носим втора ръка дрехи, що по дяволите да не си купуваме и втора ръка гуми? И като избацаме някой на някое кръстовище, щото на втората ръка гуми им паднал регенерата, какво ще кажем??? "Аз без да искам"... Като се замисля - що изобщо живеем бе? Ми щото "Без да искаме".... пффф...Bravo 1.6 16v
Коментар
-
аз въпреки че съм фен новите гуми ще споделя нещо което съм се убедил на практика, по добре втора употреба но "маркови" отколкото нови куче марка, така че който може да си позволи нови хубави гуми естествено че е най добре, но иначе по добре втора употреба на известна фирма , отколкото някакви измислени от МЕТРО напримерTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар