Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Календара е готов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bambucha написа:
    soulkeeper написа:
    колеги давам др. сметка на която може да ги пращате че ми е по - близо тази банка така или иначе още никой не е пратил предполагам че няма да има проблемIBAN- BG70SASA93000013605408смека - 0213605408име: Радостин Таневбанка : ДСК
    Колега мисля,че има грешка в IBAN-а би трябвало да е BG70STSA9300........
    Не ми се вярва.То това зависи в коя банка ти е сметката.Не може да са еднакви всичките.
    Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
    GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Ако може някой, който не си е поръчал, а иска да вземе моите 2та. Защото се оказва, че аз просто няма да ги получа. Другия петък летя за Англия и ще се върна.......неизвестно кога през есента.

Коментар

пу единия за мен. остава още един
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Аз също мисля, даже съм сигурен, че IBAN е сгрешен. BIC кода на ДСК е STSA, а не SASA.И каква е тази сметка под IBAN-а??? Самият IBAN е номер на сметка, не е нужна друга?!?!Уточнете сметката и пращам пари за 2 броя, както съм поръчал.

Коментар

IBAN- BG70SASA93000013605408BIC- STSABGSFиме: Радостин Таневбанка : ДСКтук трябва да се пращат Не съм ги поръчвал календарите така че който иска да се вписва в списъка за да знам крайната бройка която да поръчам
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
              IBAN- BG70SASA93000013605408BIC- STSABGSFиме: Радостин Таневбанка : ДСКтук трябва да се пращат Не съм ги поръчвал календарите така че който иска да се вписва в списъка за да знам крайната бройка която да поръчам
              Е не може така.Верно че има грешка.Не може BIC да е STSA,а IBAN да е SASA.Колега провери пак.
              Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
              GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

SТSA е правилното!Нека и колегата потвърди

Коментар

fidy написа:
                  soulkeeper написа:
                  Е не може така.Верно че има грешка.Не може BIC да е STSA,а IBAN да е SASA.Колега провери пак.
                  Точно това ми беше мисълта ама ......
                  RIP Bravo 100 16V
                  Audi A4 2.5 TDI

Коментар

Колеги ходих да проверявам написал съм това което ми пише едно към едно на картончето
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Аз утре пускам кинтите и чакам с нетърпение
                      Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
                      Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                      Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Значи ти е сгрешено картончето...Абсолютно съм сигурен, че вторите 4 символа на ИБАН са първите 4 на БИКода. И тъй като имам сметка в ДСК, знам със сигурност, че е STSA.П.С. Интернет банкирането ми отхвърли ИБАН-а като грешен.Явно вместо SASA e STSA, но нека колегата потвърди окончателно.

Коментар

абе Дидо, моля те вземи и един за мене, този който Миндзу се отказа, а с теб ще се видим скоро. С парите ще се оправим на място. Към 19.04 или 26.04 може да отскочим пак до Търново, пък може и да ти дойдем за една вечер да се опиянчим и да полеем Ланчата
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

преди малко пробвах през Интернет банкирането на ДСК и системата дава грешка в IBAN номера Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                            Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Значи не е късно да се поръча, дайте верен номер и да пращам парите

--------------------

Коментар

phoenix написа:
                                абе Дидо, моля те вземи и един за мене, този който Миндзу се отказа, а с теб ще се видим скоро. С парите ще се оправим на място. Към 19.04 или 26.04 може да отскочим пак до Търново, пък може и да ти дойдем за една вечер да се опиянчим и да полеем Ланчата
                                ОК. Аз като се замисля наистина за какво са ми 2? Единия ще е за тебе.

Коментар

Working...
                                X