Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Календара е готов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой ме направи от Перник ??!?!? Аз ако бях от там, щях да карам бял ГоУф!!!!ЯМБООООЛ е градът 1 kilar - 2 бр.- София 2 Kuku - 3бр.-София 3 gendo - 1бр.-София 4 blagun - 1бр.-София 5 FiFo - 2бр.-София 6 FaceLess - 1бр.-София 7 crush - 1бр.-София 8 GTipo - 1бр.-София 9 fidy - 2бр.-Пловдив 10 Filcov - 1бр.-Пловдив 11 PuntoManiac - 1бр.-Пловдив 12 georgiarg - 1бр.-Пловдив 13 Авео - 2бр.-Варна 14 ivan_enchev - 1бр.-Плевен: 15 Yavor - 1бр.-Хасково: 16 Vlado_PK - 1бр.-Перник: 17 Immortal - 2бр.-Ямбол: 18 Predatorsi - 1бр.-Пазарджик: 19 Mindzu - 2бр.-Велико Търново 20 Tornado - 2 бр.-Казанлък 21 Bambucha 1бр.-Бургас ---------------------------------------- Общо: 30

Коментар

още един за София!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

31 бройки последно Поръчвам
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Хубаво е да определим как ще се изпращат парите.
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

georgiarg написа:
            Хубаво е да определим как ще се изпращат парите.
            И аз това искам да знам! :D
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Колеги превеждайте на [ като преведете пишете за да знаем кой е пратил като получа паричките ще платя календарите и пращам
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
                Колеги превеждайте на [ като преведете пишете за да знаем кой е пратил като получа паричките ще платя календарите и пращам
                OK ама дай и някакъв IBAN че да ма улесниш и да ти ги пратя през e-pay.А ако имаш и ти регистрация там става още по-лесно и бързо - за 1сек. и парите са при теб.
                Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

колеги давам др. сметка на която може да ги пращате че ми е по - близо тази банка така или иначе още никой не е пратил предполагам че няма да има проблемIBAN- BG70SASA93000013605408BIC- STSABGSFиме: Радостин Таневбанка : ДСК
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

колеги дайте да намерим някакво решение с това плащане .защото предполагам ,че повечето сме на работа когато работят банките,и това събиране на парите ще се проточи мноооого

Коментар

лично за мен решението с плащането е перфектно, но само ми кажете колко точно да преведа. 10 лв. ще стигнат ли ?
                      Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Filcov написа:
                        лично за мен решението с плащането е перфектно, но само ми кажете колко точно да преведа. 10 лв. ще стигнат ли ?
                        ти си поръчал 1бр. нали -4,50лв.
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

А превеждам (3 х 4.50) 13.50 лв., нали?

Коментар

soulkeeper написа:
                            колеги давам др. сметка на която може да ги пращате че ми е по - близо тази банка така или иначе още никой не е пратил предполагам че няма да има проблемIBAN- BG70SASA93000013605408смека - 0213605408име: Радостин Таневбанка : ДСК
                            Колега мисля,че има грешка в IBAN-а би трябвало да е BG70STSA9300........
                            RIP Bravo 100 16V
                            Audi A4 2.5 TDI

Коментар

сори , че се меся ама не е ли по удобно да се праща с наложен платежт.е. при получаване на пратката си плащаш стойността на пътните разходи и календара.А може ли и за мен един , че многу му се радвам ,който праща да ми пише на лични !Благодаря!
                              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Може ли и за мен един или вече е късно да поръчам

--------------------

Коментар

Working...
                                X