Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Календара е готов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Ако в крайна сметка се реши да се прави календар, мога да се разровя да намеря снимки на фиати, които правих в Италия и щях да пускам тема преди 3г.,ама така и не го направих!
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Ти сякаш динозаври си снимала! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Снимки на Фиати колкото искаш - но нещо идеята не се избистря, както и реализацията.

Коментар

=Rudi= написа:
      Irka_fihi написа:
      Ако в крайна сметка се реши да се прави календар, мога да се разровя да намеря снимки на фиати, които правих в Италия и щях да пускам тема преди 3г.,ама така и не го направих!
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Ти сякаш динозаври си снимала! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Снимки на Фиати колкото искаш - но нещо идеята не се избистря, както и реализацията.
      виж колега колежката поне се ангажира и се опитва да помохне с нещо и прави каквото е по силите и все пак отделя от личното си време за наши прищевки
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
        виж колега колежката поне се ангажира и се опитва да помохне с нещо и прави каквото е по силите и все пак отделя от личното си време за наши прищевки
        Ирка много добре знае какво ми е отношението към нея, така че подобни подлизурски забележки изобщо не ме трогват - и занапред си ги спести. Когато двама си мерят пиш...е, не си ври зад...а!За да не съм офф в темата: Около 28 100 000 резултата за Фиат

Коментар

Абе, Дани, динозаври не, но съм снимала модели, които не съм виждала в България. Може би ще представляват интерес.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

=Rudi= написа:
            vaskoni_1980 написа:
            Ирка много добре знае какво ми е отношението към нея, така че подобни подлизурски забележки изобщо не ме трогват - така че занапред си ги спести. Когато двама си мерят пиш...е не си ври зад...а!За да не съм офф в темата: Около 28 100 000 резултата за Фиат
            аз пук мисля че ти въобще не си човека който може деа ми диктува правилата на живота

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
              =Rudi= написа:
              vaskoni_1980 написа:
              Ирка много добре знае какво ми е отношението към нея, така че подобни подлизурски забележки изобщо не ме трогват - така че занапред си ги спести. Когато двама си мерят пиш...е не си ври зад...а!За да не съм офф в темата: Около 28 100 000 резултата за Фиат
              аз пук мисля че ти въобще не си човека който може деа ми диктува правилата на живота
              Обаче ти може да го правиш, така ли? Ред. Ако не беше жалко, щеше да е смешно!

Коментар

смешник си ти отстъпвам по умния винаги отстъпва

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

добре де, стига се карахте! Днес ще мина да видя каква е цената на 1 календар с наша снимка..... да кажем че ще искаме на 1-во време 30 календара.... ще видя каква е цената съвсем сериозно! Имам едни приятели който се занимават с това... календара от този този тип ли искаме да е ... http://zape4at.com/images/stories/ka...lendar-siv.jpg аз лично искам друг тип... но парите незная какви ще са..... Довиждане за сега! ще питам за такъв тип календар.... снимки ще чакам от вас! и евентуално някой дето си има хабер от фотошоп!
                  Ето ме вече с Фиат

Коментар

проверих................ не ми хареса 3.5лв и календара ще бъде от този работния вариант..... не съм особенно вдъхновен.... трябва да бъдат четни бройките... незнам си кво си.... мисля да проверя в студетски град как стоят нещата следващата седмица... иначе този не е проблем да се направи.... искам да е по-готин.....
                    Ето ме вече с Фиат

Коментар

какво стана с изпълнението на календара??? само да попитам

Коментар

Само да отговоря.... в тази дъвжава ... няма кой да ти всърши коректно работата..... Ще видя на още няколко места.... тия от VW ... къде го правят тоя календар не ги знам.... ама работата отива на отказване.... честно ..... Сега + това съм доста зает! ..... за което си извинявам ама сезона ми е такъв... нарича ме го Сесия.... ще направя нещо... силно се надявам и имам желание!
                        Ето ме вече с Фиат

Коментар

Както е тръгнало с тоя календар, направо за 2012 почвайте
                          FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Ами...в "Кой какво работи?" видях, че имаме колега, който е печатар, не можем ли да го помолим за съдействие?
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Ами...в "Кой какво работи?" видях, че имаме колега, който е печатар, не можем ли да го помолим за съдействие?
                              Колеги, аз мога да съдействам за календара, но искам да се уточни вида на календара и да имаме готов снимков материал, имам идея как и къде да го направя, ще проверя за цени и е се опитам да направим отстъпка за количество. Утре се надявам да имам информация. Идеята ми е на направим календара с 13 снимки на фиатките-подредени по наша идея- аз направих такъв календар за майка ми рождения и ден и стана супер бързо. Но за 1 календар цената е 20 лева, предполагам че за повече ще има отстъпка, утре ще питам във фотото. И дай Боже за срещата в Ичера да раздаваме календари.

Коментар

20лв ... това какъв календар е?! аз намерих, ако е от тип ПЛАКАТ 1 страница, ще бъде някъде 2 2.5.... в този интервал. .... трябва да нагласим снимките... но найстина много се изнервям...
                                Ето ме вече с Фиат

Коментар

Working...
                                X