Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Календара е готов
Collapse
X
-
=Rudi= написа:Irka_fihi написа:Ако в крайна сметка се реши да се прави календар, мога да се разровя да намеря снимки на фиати, които правих в Италия и щях да пускам тема преди 3г.,ама така и не го направих!Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:виж колега колежката поне се ангажира и се опитва да помохне с нещо и прави каквото е по силите и все пак отделя от личното си време за наши прищевки
Коментар
-
=Rudi= написа:vaskoni_1980 написа:виж колега колежката поне се ангажира и се опитва да помохне с нещо и прави каквото е по силите и все пак отделя от личното си време за наши прищевкиДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:=Rudi= написа:vaskoni_1980 написа:виж колега колежката поне се ангажира и се опитва да помохне с нещо и прави каквото е по силите и все пак отделя от личното си време за наши прищевки
Коментар
-
добре де, стига се карахте! Днес ще мина да видя каква е цената на 1 календар с наша снимка..... да кажем че ще искаме на 1-во време 30 календара.... ще видя каква е цената съвсем сериозно! Имам едни приятели който се занимават с това... календара от този този тип ли искаме да е ... http://zape4at.com/images/stories/ka...lendar-siv.jpg аз лично искам друг тип... но парите незная какви ще са..... Довиждане за сега! ще питам за такъв тип календар.... снимки ще чакам от вас! и евентуално някой дето си има хабер от фотошоп!Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
проверих................ не ми хареса 3.5лв и календара ще бъде от този работния вариант..... не съм особенно вдъхновен.... трябва да бъдат четни бройките... незнам си кво си.... мисля да проверя в студетски град как стоят нещата следващата седмица... иначе този не е проблем да се направи.... искам да е по-готин.....Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
Само да отговоря.... в тази дъвжава ... няма кой да ти всърши коректно работата..... Ще видя на още няколко места.... тия от VW ... къде го правят тоя календар не ги знам.... ама работата отива на отказване.... честно ..... Сега + това съм доста зает! ..... за което си извинявам ама сезона ми е такъв... нарича ме го Сесия.... ще направя нещо... силно се надявам и имам желание!Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ами...в "Кой какво работи?" видях, че имаме колега, който е печатар, не можем ли да го помолим за съдействие?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар