Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече съм с летните гумета.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз от седмица съм с летните гуми. Ами с тях колите друго викат :D
    .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

мдаааа и аз съм вече с летните сложих 4броя нокиан и съм доволен за сега

Коментар

и аз..за това и заваля сняг пп даже ми се виждат и новите дръжки на вратите :D
        Прикачени файлове
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Е аз какво трупче съм нямам думи.... Хем знаех, че имам работа по Витошата днес и пак найвника си врътна гумите с летни.... Ебаси мъката докато издрапам, Champion какви пък са тия гуми... То сняг пет санта тук таме с песок, аз се влача по корем с 20 на втора и не смея да си пална цигара да не вземе да окаже влияние в/у разпределението на тежестта на купето, щото иначе мъката щеше да е вековна... 45 мин. 13 км. евала... Другия път си слагам летните гуми след 15 Април.

Коментар

LiGuru написа:
            Е аз какво трупче съм нямам думи.... Хем знаех, че имам работа по Витошата днес и пак найвника си врътна гумите с летни.... Ебаси мъката докато издрапам, Champion какви пък са тия гуми... То сняг пет санта тук таме с песок, аз се влача по корем с 20 на втора и не смея да си пална цигара да не вземе да окаже влияние в/у разпределението на тежестта на купето, щото иначе мъката щеше да е вековна... 45 мин. 13 км. евала... Другия път си слагам летните гуми след 15 Април.
            И аз щях да изпатя, тъкмо си ги взех от мазата натоварих ги, и отивам пред гумаджията- тоя затворил 1 час и нещо преди края на работното време. Попсувах, покълнах и си тръгнах- то пък за добро било е... късмет.

Коментар

Working...
            X