Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля вече съм с теглич.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля вече съм с теглич.

Днес успях да си направя теглич/парктроник казано на пернишки/ за Мариика.Поставен е и единствения проблем е ,че не мога да свалям подвижния елемент които позволява товаренето на дълги материали и предмети.Теглича бе поставен най-вече заради нуждата от теглене на платформа за мотоциклет.Платформата и тя вече е налице и остава само да и сменя номерата защото са старите и да я пусна в движение.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Tornado за кво ти е тая стърчаща метална топка отзад? :D
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

val_mcrae написа:
      Tornado за кво ти е тая стърчаща метална топка отзад? :D
      За да съм навсякъде с моторетката нали си взех ендуро Ямаха ХТ 600.

Коментар

Дай някакви снимки, има ли начин да се маха лесно, за да може да се ползва подвижната долна част на багажника? Купи ли го от някъде или сам си го прави? Ток за ремаркето от къде изведе?
        Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Dzver написа:
          Дай някакви снимки, има ли начин да се маха лесно, за да може да се ползва подвижната долна част на багажника? Купи ли го от някъде или сам си го прави? Ток за ремаркето от къде изведе?
          Сваля се за 5 минути само инструмент да има.Относно токовете това е последната ми грижа и е елементарно-от единия стоп се вадят всички светлини от другия само пътепоказетела и готово.

Коментар

Вече и светлините са готови като са направени така ,че да могат да се разместват набързо за всяко ремарке.

Коментар

Tornado написа:
              Вече и светлините са готови като са направени така ,че да могат да се разместват набързо за всяко ремарке.
              Има си стандарт за връзване на светлините на куплунга, така че го направи по него и няма да имаш притеснения с чужди ремаркета.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
              X