Вчера четох в един сайт auto press на БГ език, че Фиат преговаряли с БМВ да купуват двигатели и да ги слагали на евнитните си модели от типа на панда, пунто и 500. Учудих се, че Фиат искат да ги купуват тези двигатели. Някой знае ли нещо по темата?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат и БМВ
Collapse
X
-
Фиат и БМВ
http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998Етикети: –
-
spark написа:БМВ и евтин двигател нещо не ми се връзва. Не съм много запознат с двигателите на БМВ, но не знам да имат някакъв успех с малолитражки.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
Поредната журналистическа простотия. БМВ просто няма ресурс да произвежда за Фиат и ГМ - броя произведени Фиат + ГМ надхвърлят няколкократно броя произведени БМВ за 1 година. Работя за БМВ и знам за какво иде реч. Съвсем друга е концепцията и политиката на БМВ - луксозни и скъпи возила, но сравнително малко на брой (спрямо Тойота, ГМ, Фолксваген Груп и т.н.)
Коментар
-
Humppa
По-скоро е обратното! БМВ да искат да купуват двигатели от ФИАТ, защото са по-надеждни и икономични :D
Коментар
-
Humppa написа:По-скоро е обратното! БМВ да искат да купуват двигатели от ФИАТ, защото са по-надеждни и икономични :DСобствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
Нали уж на български беше статията?За ГМ няма нищо чудно - има модели на Опел Омега с двигатели на БМВ и сега.Малко ми изглежда странно за ФИАТ - тука журналята от този сайт нещо са недоразбрали ми се струва...сигурно има нещо верно, ама то не било двигатели за малолитражки, ми било за лимузини, и нямало да ги продават на ФИАТ, ами ще ги купуват от тях, и нещо в този ред БМВ изобщо нямат традиция да произвеждат малки двигатели, а камо ли да ги продават точно на фирмата, произвеждаща най-много малолитражки в Европа. Доскоро Даймлер водиха преговори за закупуване на малки двигатели от ФИАТ (които за съжаление се провалиха), сега пък ФИАТ да тръгнат да купуват от БМВ ?!?!?! ИМа нещо гнило в тази статия...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар