Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Renault Espace 1.9dCI - търся мнения за този ван

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Гласувах ЗА, откровенно лаишки, номисля, че си струва колицата. От доста време се оглеждам по вановете, но определено ФИАТ няма да е от тези, които ще предпочета. Не заради нещо друго, но просто много се изгъзариха нещо напоследък с цените на новите (а аз именно на такова се точа). Преди няколко седмици ходих на тестдрайв на новото Рено Гранде Сценик 1.9 CDTI - 130+ коньеве, 150 ги няма за нищо, една камара шукарии в базовия модел, огромно пространство (все пак вече и дете имам), сносна возия (вълреки, че жената вика, че типарата по-мекичко возела - и двамата със жената сме адски чаровани от возилото, определено това ни е фаворита засега И всичко на цена от магазин (най скъпата модификация!) за малко повече от един новичък от нашите с наполовина екстри и място, за двигатели незнам...Та за това и гласувах е така просто

    Коментар


      #32
      Вероятно има защо да е евтин...

      Коментар


        #33
        Immortal написа:
        Вероятно има защо да е евтин...
        Абе за ефтинка - не е никак ефтина поне за мен - цена около 40,000 пари никак не е малка като сума. Ноооо... и всеки от нас се е заглеждал по новите фиатки, знае че на убавите цените тръгват от 30К и е въздишал... а какво получаваш за едните пари и какво за другите. Да не говорим за малките бръмбари - Панда и 500, които несъмнено са много готини, ама на тази цена... Обвинете ме в еретизъм, но това е положението. Много са хубави новите, но ФИАТ безвъзвратно са ме загубили като клиент за нова колаП.С.: Ето нещичко, на което попаднах предималко точно по тази темаhttp://bglog.net/BGLog/14809

        Коментар


          #34
          Не че тия констатации не си ги знаете. Обаче се вбесихме вчера с тия смешни Фиати.
          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

          ...E90..incoming..!!

          Коментар


            #35
            loop написа:
            Не че тия констатации не си ги знаете. Обаче се вбесихме вчера с тия смешни Фиати.
            Еми в сравнение с Q7 и Лексус...кви да са?

            Коментар


              #36
              Ми "Q7" сам по себе си е толкова смешен, че няма на къде повече, както и "Cayenne", и "Touareg", и прочие.... "ВАГ" Иначе, в сравнение с 5-10 пъти по-евтини коли е супер, да!
              LiGuru написа:
              Рено 19 Уилямс ...
              Такава кола няма

              Коментар


                #37
                Kuku написа:
                Ми "Q7" сам по себе си е толкова смешен, че няма на къде повече, както и "Cayenne", и "Touareg", и прочие.... "ВАГ" Иначе, в сравнение с 5-10 пъти по-евтини коли е супер, да!
                LiGuru написа:
                Рено 19 Уилямс ...
                Такава кола няма
                Ти прочете ли статията?Ако съм схванал правилно идеята беше именно,че колите които наричаш 10 пъти по-скъпи всъщност...
                И така: Audi Q7 3.6 Premium (Tiptronic automatic transmission, quattro® permanent all-wheel drive)- начална цена $48,350.
                Фиат Браво по наш избор. Като избрахме всички онези, според нас крайно необходими, екстри - колата достигне интересната сума от 67 140 лв. или 47 957 долара по курса на деня.
                Сиреч 1000 долара разлика...

                Коментар


                  #38
                  Тая статия спокойно можеш да я разпечаташ на по-мека хартия и да си избършеш дупето с нея Са не ми се обяснява защо.... МИСЛИ, вместо да вярваш!!!

                  Коментар


                    #39
                    Във връзка с високите цени на нови Фиати...Ами вижте, колеги, бях чел в някакво английско издание (не помня кое даже - по интернет) отзиви за (тогава) новите Фиат Мареа и Фиат Мултипла. И там изказването беше изключително позитивно, а изводът беше нещо от рода на "отминало е времето на нескопосаните творения Ритмо и Регата, които италианците ни продаваха за автомобили и които хлопаха и тракаха и на 5-та година се разпадаха от ръжда". Именно тези са автомобилите, които са били значително по-евтини от другите си европейски конкуренти и е имало защо. Именно италианските автомобили от 70-те и 80-те години на миналия век са довели предразсъдъците изобщо за италианското автомобилостроене. Именно заради тези предразсъдъци все още можем да си купим относително евтина и хубава кола на старо.Типо-то все още има някои кусури. От Браво/Брава насам, и особено след излизането и на Стило, нещата вече започват да се променят. Стило в никакъв случай не отстъпва по нищо на Голф и Астра. А цената му е съвсем малко по-ниска от на конкурентите Рено, Пежо, Ситроен, Опел... Наскоро исках служебно оферти за всякакви автомобили. Ами новото Браво, при равни други условия, беше с някакви 300 лева по-евтино от Ситроен С4. Общо взето, цените на Фиат вече са почти същите като на останалите европейски коли. Също и качеството.Ще минат години и цените на употребявани коли ще се поизравнят още повече.Мисълта ми е, че трябва да свикваме с догонването на цените на конкурентите от страна на Фиат, след като и качеството е идентично. И да се радваме, че все пак на старо са малко по-евтини защото има разни псевдо-разбирачи, според които Голф-ът е вълшебна кола, а от Пасат-а "по-здраво нЕма"
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

                    Коментар


                      #40
                      bubachko написа:
                      П.С.: Ето нещичко, на което попаднах предималко точно по тази темаhttp://bglog.net/BGLog/14809
                      Относно статията. Като цяло, тя е една мозъчна пръдня, но в нея има известна доза истина - дотолкова, доколкото действително и европейските и японските производители гледат на американския пазар като стратегически и гледат да не вдигат цените си с непрекъснатия срив на долара за да не губят позиции. Геният, достигнал до тези бляскави изводи и сравнения може да сравни цените на споменатите от него автомобили на европейския пазар и да спре да се диви на света. И да спре да сравнява това и онова със САЩ и да живее с мисълта "America is world enough..." То наистина на един американски промит мозък трудно можеш да му налееш в главата някои истини, но все пак...А ако има нещо, с което можем да се бършем след голяма нужда, това е американският долар - ако само Япония реши да се отърве в грамадните си резерви в долари, за няколко месеца ще си пазаруваме тази велика валута по 20 ст. парчето. Но в тази велика страна и без това всичко малко по малко се струтва,, къде валутата, къде кредитната система... Скоро ще спре този евтин рай, в който с измислена валута можеш да получаваш реални неща.
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

                      Коментар


                        #41
                        Kuku написа:
                        Тая статия спокойно можеш да я разпечаташ на по-мека хартия и да си избършеш дупето с нея Са не ми се обяснява защо.... МИСЛИ, вместо да вярваш!!!
                        Е така в духа на спама и дооспамването на темата... Точно за щатите незна, ма може и да е така, както пишат в блога, затова и го постнах. Преди няколко седмици племеника на гаджето на майката се върна със жената и детето от щатите, ще си живеят тук. И познайте какво донесоха? Сега в двора се подвизават Кайен и 350 коньова БМВ седмичка (изобщо няма да споменавам какво друго си имат )... А там доколкото знам са били простички имотни брокери. Незнам, ама или наистина мнооооого добре им плащат там за такива никакви работи, или наистина може да са толкова йофтинки тези возила... Затова ми се струва, че може да има голяма доза истина в писаното, но знае ли човек, не съм го писал аз.Друго, което гледах скоро е едно предаване по кабеларката (Дискавъри, Експлрър?!), и даваха за такива американски супер-коли, та ми се наби в главата цената на новия Мустанг кабрио, тея години модел - само $60,000... Са верно може да го вземеш там ефтинко и да ти съдерат кожицата от такси докато го докараш тук та да ти стъпи като цена все едно тук си го пазарил, но също така и много ми е интересно колко ли ще струва любимата марка там... Ако има някой запознат да сподели.Колега doofiat, сори, че дадах такъв тон за спам по темичката ти Yellow_Flash_Colorz_PDT_14

                        Коментар


                          #42
                          Ама не, само вижте в тая дрислива статия цената на "Браво" - 67’000лв. - значи са му наслагали за 30’000лв. екстри Абсолютно същото и с "Крома" - 87’000лв. - пак екстри за 30’000лв.!!! СМЕЕЕХ 60’000$(Цена) + 1’000$(Транспорт) + 6’100$(Мито) + 5’000$(Акциз) + 14400$(ДДС) = около 86500$ = около 110’000лв.

                          Коментар

                          Working...
                          X