Гласувах "ЗА" малко по спомени.Карал съм Еспа преди време и останах очарован от концепцията на този автомобил.Само че беше доста по-стар модел - мисля, че Еспа 2 ги водеха.Както и да е, усещането на седиш зад волана му беше разкошно - и на дълъг път и градско.Освен това беше невероятно здрав бивол - само здрава експлоатация и минимум поддръжка.Както казаха колеги, възможно е новите модели да си имат и нови грижи Единственото което ме ми харесва е интериора - таблото е прекалено екстравагантно и нетрадиционно за вкуса ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Renault Espace 1.9dCI - търся мнения за този ван
Collapse
X
-
doofiat написа:Мисля си, че щом ProAuto дават гаранция на автомобила ще да са си подбрали стоката :D
Коментар
-
Колега мои познат кара такова рено и разправя че единственото хубаво нещо което още не е дало дефект е мотора сичко друго било мазало а наи слаба била електрониката по целия автомобил аз това съм чувалFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
ULLYSA E NAI- DOBUR V SRAVNENIE S ESPAISA !!! OSOBENO NOVIQ ULYSSE 3.0 24V E NE6TO MNOGO INT. PROSTO NEM DRUG TOLKO DOBUR VAN, ESPAISO ASFALT DA QDE !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за този форум.Следващо такова мнение ще бъде изтрито без обяснения.Модераторски екип на fiat-bg.orgFIAT ULLYSSE 2.0 TURBO HL
Коментар
-
pitman написа:ULLYSA E NAI- DOBUR V SRAVNENIE S ESPAISA !!! OSOBENO NOVIQ ULYSSE 3.0 24V E NE6TO MNOGO INT. PROSTO NEM DRUG TOLKO DOBUR VAN, ESPAISO ASFALT DA QDE !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
pitman написа:ULLYSA E NAI- DOBUR V SRAVNENIE S ESPAISA !!! OSOBENO NOVIQ ULYSSE 3.0 24V E NE6TO MNOGO INT. PROSTO NEM DRUG TOLKO DOBUR VAN, ESPAISO ASFALT DA QDE !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Ей тука все едно чета форума на VW с въпрос за FIAT.Eто какви обективни наблюдения имам аз.Рено 19 Уилямс ... единственото хубаво нещо в него бе, че след като го натресох в предницата на една Регата с около 90 км/ч нищо ми нема. Трошеше се като фафла.... Рено Туинго - Верен другар, ама даде фира...гепиха го от старата фирма.Еспато на колега от старите "Добре че е повече пластмаса иначе до сега да го няма" --> внос АвстрияИ сега Рендето дето най съм го наблюдавал. Рено Клио 1.2 Енерджи ’92 ... на мой приятел, втори собственик в БГ от 5 години. Миналата година му стегна предницата. Друго нищо... масла, филтри, гуми и бензин девет зле от гранична полиция.От там където това нещо е минавало аз с Фиата няма да посмея...Сърница, Пасарелските бентове, на всичкото водоем колата е на брега....
Коментар
-
Имам преки наблюдения от Рено Еспа - първия модел с централно разположено табло - мисля че е трети поред, не е най-новия.От няколко месеца имаме едно такова във фирмата. Всъщност шефа го взе уж за фирмата, пък му хареса да го кара, че е просторно и сега не слиза от него...до преди няколко дни.На път му се скъсва задна гума, която скъсана за 2-3 секунди докато шефа спре, успява да накъса на парчета гърловината за зареждане на бензин и да направи още поразии над калника.Отделно, че цялата кола тропа (типично за всички Рендета, на които съм се возил и карал). Вярно, просторна е и много удобна, но никога не бих си купил Рено. Пежо или Ситроен - да, но Рено - никога.Разбира се мнението ми е лично и субективно.
Коментар
-
Рено Еспас няма нищо общо с Евровановете (Citroën Evasion, Fiat Ulysse, Lancia Zeta and Peugeot 806) и по-новите Citroën C8, Lancia Phedra and Peugeot 807.Нищо, ама нищо общо. Рено Еспас си е разработка на Рено и Матра - стоманен скелет и пластмасови (фибростъкло) каросерийни панели.Аз лично не бих препоръчал Еспас - бъгава кола е.Но горещо препоръчвам новото поколение Рено Гранд Сеник - чудесна, просто чудесна и много надеждна кола.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Immortal написа:Имам преки наблюдения от Рено Еспа - първия модел с централно разположено табло - мисля че е трети поред, не е най-новия.От няколко месеца имаме едно такова във фирмата. Всъщност шефа го взе уж за фирмата, пък му хареса да го кара, че е просторно и сега не слиза от него...до преди няколко дни.На път му се скъсва задна гума, която скъсана за 2-3 секунди докато шефа спре, успява да накъса на парчета гърловината за зареждане на бензин и да направи още поразии над калника.Отделно, че цялата кола тропа (типично за всички Рендета, на които съм се возил и карал). Вярно, просторна е и много удобна, но никога не бих си купил Рено. Пежо или Ситроен - да, но Рено - никога.Разбира се мнението ми е лично и субективно.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар