Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомобили от Китай

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автомобили от Китай

Днес ми попадна една реклама на т.н. HUVER CUV http://www.gwm.com.cn/eng/html/product/hover_visit.asp на фирмата GreatWall с безумната цена от 37000лв с ДДС (двигател на Мицубиши )! Някой виждал ли го е това чудо? И дали е чувал мнение?
    Брава 1.6 16V ELX
    Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Re: автомобили от Китай

bright написа:
    Днес ми попадна една реклама на т.н. HUVER CUV http://www.gwm.com.cn/eng/html/product/hover_visit.asp на фирмата GreatWall с безумната цена от 37000лв с ДДС (двигател на Мицубиши )! Някой виждал ли го е това чудо? И дали е чувал мнение?
    мен ме кефи джипарата, доста даже ме кефи, ако това че е с двигател на Мицу е вярно то няма лошо в този автомобил...
    FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Прилича на Опел ахаха иначе е добра количката.. много даже и двигателчето на митсу...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
      ex:Opel Kadett 1.3
      ex:Fiat 125p
      ex:Москвич 412

Коментар

Re: автомобили от Китай

bright написа:
        Някой виждал ли го е това чудо? И дали е чувал мнение?
        Да колега , на един от Пловдивските панаири На базата на другите експонати беше добро предложение за цената си , а и е с по-разчупен дизайн . Но дали може да се доверим още на китайските коли Според данни от краштестовете не са много надеждни П.С лапетата много се лепяха по него , така и не можах да седна
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Това за краш-тестовете е нa друга джипка, тази има 4 звезди... май

Коментар

Jiangling Landwind е тази от краш тестовете... Те толко много се навъдиха китайски "марки" автомобили че... така сами си вкарват автогол, хората не знаят кои ги бива и кои не...

Коментар

Working...
            X