Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой би ли ми обяснил тази таблица?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой би ли ми обяснил тази таблица?

Така, зададох параметрите на двигателя (не че са много ) и излезе това, някой би ли ми обяснил какво значат всичките тези тип-ове масла ако не греша и защо сред тях не присъства Селения ТД??? http://www.flitalia.it/it/fl/content/view/163/293/На вас няма да ви излезе за това цъкнете на COMMERCIALI, след това на Ducato, модела 2.3JTD и CERCA - за 30сек. става. Благодаря предварително
    FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Не присъства ТД защото присъства селениа WR.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Не присъства ТД защото присъства селениа WR.
      А каква е разликата, или приликата между 2те???И 2ри въпрос: Сега живот и здраве като се сменя маслото, Селения ТД ще да е. Hужно ли е и въздушния филтър да се сменя, масления и горивния ясно, те се сменят с маслото, ама ми се струва че въздушния може да кара 20к? Греша ли?
      FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Абе Анчо, то на това нашето въздух ли му казваш??? На дизелака му трябва въздух. Аз си направих експеримент (Цена 19лв) - купих си филтър нов и смених стария както беше на 4000км - казвам ти - такава мръсотия не можеш си представи. А на дъното на кутията на флтъра имаше пясък и пръст моркови да садя.П.П. Маслото можеш да го караш и 50000км, а горивния филтър дори няма нужда да го сменяш толкоз редовно... Ама като се замисля - ти караш бус, на фона на цените на масло/филтър масло/гилтър гориво защо ще икономисваш от въздушния филтър не ми е ясно...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          Абе Анчо, то на това нашето въздух ли му казваш??? На дизелака му трябва въздух. Аз си направих експеримент (Цена 19лв) - купих си филтър нов и смених стария както беше на 4000км - казвам ти - такава мръсотия не можеш си представи. А на дъното на кутията на флтъра имаше пясък и пръст моркови да садя.П.П. Маслото можеш да го караш и 50000км, а горивния филтър дори няма нужда да го сменяш толкоз редовно... Ама като се замисля - ти караш бус, на фона на цените на масло/филтър масло/гилтър гориво защо ще икономисваш от въздушния филтър не ми е ясно...
          20ина лева колкото струва едва ли са голяма икономия :D , но ако може няма лошо да се спестят, но пък си и прав че Дизел-а иска много много въздух за да припка, за 20лв няма да се правят цигании, всичко ще се сменя - горивен, маслен, въздушен и маслото. За въздушния ме сети един пич и затова питам.
          FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Working...
          X