Re: ще има ли утре форумци на срещата на NOD32 в Сф?
u_bo написа:
ако има освен мен още някой може да се видим
Туй не го знам.Купих 90 лиценза пък не я знам тази сбирка!Какво ще се обсъжда.Или както обикновено стои някой и ти говори колко велика е фирмата, за която говори в момента
Re: ще има ли утре форумци на срещата на NOD32 в Сф?
BO написа:
u_bo написа:
ако има освен мен още някой може да се видим
Туй не го знам.Купих 90 лиценза пък не я знам тази сбирка!Какво ще се обсъжда.Или както обикновено стои някой и ти говори колко велика е фирмата, за която говори в момента
Щях да идвам, но ме хвана такъв велик мързел, че не знам как ще се извинявам на Армине-то... А ако не се беше обадил дори нямаше да разбера Земи си заведи колежка на мое място...
кога ще има среща на касперски? :D Сега сериозно,скоро ми изтича лиценза на касперски и се чудя каква антивирусна да сложа,но да бъде лека!От касперски съм много доволен.
кога ще има среща на касперски? :D Сега сериозно,скоро ми изтича лиценза на касперски и се чудя каква антивирусна да сложа,но да бъде лека!От касперски съм много доволен.
?! лека ?!на МНОГО места по клиенти я ползвам, ама лека.... добре, кои са по-тежки щом тя е лека
jenshen73 написа:
Щях да идвам, но ме хвана такъв велик мързел, че не знам как ще се извинявам на Армине-то... А ако не се беше обадил дори нямаше да разбера Земи си заведи колежка на мое място...
въх , аз от Пд трудно се навих да се дигна , ти пък как се навиваш от Варната чак... ако бях във Варна,аз и със мъъъничко мързел не бих се дигнал :Dа за колежката... хммм аз съм женен (може и жена ми да чете тук знай ли човек)
Как мина? Армине готина ли е Абе ти като си женен да не си и кьорав бе?
Армине - зависи какви ги харесваш много звучно арменско има трябва да призная !мургава, черна коса , черни очи, 155-160, 42 до 45 кг....това са ТТ данните а за минаването... ако се интересуваш пиши на лични, щото имам мнение което по-добре да не изразявам тука
Коментар