Много хубава кола. Немога да разбера защо в последно време новите коли ги рекламират в Бял цвят. Да не се заричам, ама точно никога бих си купил "хладилник" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Много хубава кола. Немога да разбера защо в последно време новите коли ги рекламират в Бял цвят. Да не се заричам, ама точно никога бих си купил "хладилник" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Сега най-нашумелия цвят е белия, или по точно "Alpine white"
Знам че е най-модерния, но немога да си обясня защо Миналия ден видях БМВ М3 от най-новия модел и пак беше в бяло. На къде отива този свят
Отваря повече колата, аз снощи в Сити център видях две седмици и един Х5 бели и много готино им седи, и бяла Мареа съм виждал пак е адски добре.А по темата...няма какво да кажа колата е уникална и ИРОК и СИРОКО.
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Едно към едно е с Volvo-то,поне като дизай де!А и тва ,и Volvo приличат на Браво1 с изпъкналите си задни калници,за сметка на прибиране на купето отзад.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Едно към едно е с Volvo-то,поне като дизай де!А и тва ,и Volvo приличат на Браво1 с изпъкналите си задни калници,за сметка на прибиране на купето отзад.
Което Браво едно, от своя страна прилича на един друг модел на Волво с подобна задница. Вярно, малко по-дървен, но ...На мен ФВ-то ми допада. И двата варианта са добри.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Само дето не ми е много ясно защо се обръща толкова голямо внимание на Сирокото, като че ли е единствената премиера в Женева ? Днеска гледах снимки от салона: има доста от семейството на Фиат: Fiat Fiorinо и Fiat 500 Abarth, има Alfa 8C Spider и разбира се новата Lancia Delta...
::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 ::::: ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 ::::: ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар