ajaxus написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За евтината поддръжка и софийските майстори
Collapse
X
-
Баси мамата.Какви са тези 600 лв .Не знам с кой мотор караш ама има доста он-лайн магазини и не е зле малко да си свериш часовника с цените.За пример ще ти дам мотора 1.6 16V на ФИАТ който е най-масов.1.Ангренажен ремък 45-50лв.2.Обтягаща ролка 45лв.3.Паразитна ролка не повече от 20лв.4.Масло Селения-14лв литъра5.Маслен филтър не повече от 20лв.6.Термостат около 85лв.До тука батка са няма и 300лв. а до 600 ти е взето за труда,което за мен е доста.Не е луд този дето изяжда баницата ,а този дето му я дава.
Коментар
-
lubobg написа:Баси мамата.Какви са тези 600 лв ........2.Обтягаща ролка 45лв.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Абе дернали са ми кожата, ама нейсе. Преди карах Форд Сиера и в същия сервиз само добри отзиви (става съпрос за сервиза взел 695 лева за смяна на ремъци и масло). А иначе от майсторите, които ми смениха съединителя остахах очарован. За 4 часа ми смениха съединителя и подхванаха парното, като през 30 мин спираха за по биричка. То не е гаранция, че като провериш един сервиз колко пари взема за труд ще си доволен - нали знаеш "един път да ти разглобя колата пък ти ела ми кажи че нямаш пари и да ти я събирам". Няма начин - като си видиш каручката разглобена ти ства мило и даваш ли даваш...Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар