Един познат ми предлага да правим бартер. Моето браво + 500 лв. за дедрата (с абсолютно всякакви екстри е). Колебая се още, но везните накланят към Ланчата. Мотора е 2.0 TD. Все пак искам да видя и вашите мнения
Еееееее бате А коя година е дедрата? а имали си всички екстри, а читава ли е, е па и 500 лева отгоре иска.Иначе за дедрата като кола мога да ти изказвам само суперлативи, много добре са изработени нещата в купето нямат нищо общо с Браво Брава Марея, материалите са по качествени , таблото не е от пластмаса и не скърца толкова. Всичко е доста по прицизно и на ниво. Само уредите по таблото са малко шашави фиат в тва отношение е по добре. Иначе е стабилна на пътя, вози си твърдо, тенеките са и по здрави, не се нагърчват така лесно от наи малкото чукване. За мотора кво да ти кажа те са еднакви като фиатските и алфа, въпроса е тая нафта ако няма от къде да я взимаш тънко къде тие е фаидата на 2.16. Па и вибраците в купето не са от наи приятното изживяване. Така че прави си сметката, хубава кола е спор няма, аз бих си взел една таква комби много ги харесвам ама 3 вече ще ми доидат ташкън
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
е такава има баща ми - комби, 1.8 ЛС. Запазен екземпляр, супер е, или поне беше, сега е пребита от градушка, задното моторче за чистачка сдаде багажа, алтернатора също.... като всеки стар автомобил - няма, няма и изведнъж всички проблеми идват заедно и ти режат главата... Ама има ли дедра с такъв двигател? 2 литра?
Аз карам дедра та спрямо типо и 155 е доста по добре като комфорт,не седиш като "наказан" като в типото и 155,удобни седалки,таблото и пластмасите не скърцат,дизеловия мотор върви много прилично и харчи нормално,като ламарини е поцинкована след 90-91-ва,като ходова част си е типо,не вози много меко,но за сметка на това е стабилна,мен по ме кефи от браво/брава/мареа
Не си набутан. Щом ланчата ти е харесала, взимай я. Ланча и браво нямат база за сравнение, едното си е семейна кола, а бравото е малка кола, при това с 2 врати. Абе въпрос на вкус, някои се кефят на такива малки резачки като браво, други на по-големи коли.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
аз съм с 1.9тд-то 2.0 не знам защо го пишатпак всички екстри,мен ме радва бая повече от изброените от Гришатамного "глезотиики" имакато окачване е малко по-различно от типото май,носачите са по дълги и по скъпи (поне така си мисля),но не е болка за умиране,нов най-скъпия е 160лвразход.....ммммм......удрял съм 9.8 на яка ръчка и в задръстване в 9:00 и 16:00 в София,мисля че е нормално,това зимата и като колата не вдигаше повече от 65-70 градусакато гледам май си с браво 1.8 16в,На вървеж може да са горе долу едни и същи :P,на возия 100% по добре,а и читава дедра дизел май не може да се намери под 3000лв,а бравота има бая,такаче не мисля,че ще се набуташ
Коментар