Помагайте, че не мога да избера коя да си взема. Интересува ме цена за подръжка (ремъци ролки и филтри) и всякакви технически данни по-точно за Купе-то за Бравата ги имам.Колкото по-бързо се ориентирам толкова по-бързо ще съм с още една придобивка след Бравото 1.6 16Vмалко инфо : Купето е 1998 г., а Бравата - 2000 г.И ще се похваля на първата редовна среща
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за избор между Купе 1.8 16V или Брава 1.6(1.8)16V
Collapse
X
-
vaskobravo написа:според мен избора ти е в 2 крайности-купето си е чиста спортна кола докато бравата за мен е семейна.помисли за какво ще ти трябва кола и ще си отговориш :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:vaskobravo написа:според мен избора ти е в 2 крайности-купето си е чиста спортна кола докато бравата за мен е семейна.помисли за какво ще ти трябва кола и ще си отговориш :DRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
bigben_vd написа:благодаря на всички, лошото е 4е и аз не знам какво ми се иска да се надбягвам по путя ли или да се дундуркам Падам си и по двата стила. но някой ако знае какви са цените на консумативите за купето ще съм много благодарен ако драсне 2-3 реда
Коментар
-
ajaxus написа:зависи на колко години си и на какъв акъл... ако си млад -> купето е за теб...ако обаче мислиш за семейства едно друго, купето ще ти е нефункционално... аз съм за купето!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
bigben_vd написа:Благодаря на всички за помощта, вече се сдобих е Купе и направо е супер усещането с 210км на магистралата преди Драгичево Ха Ха Първа пистааа . За риба схте се ходи явно с РитмотоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар