Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Драми в Шампионската лига

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вие бяхте за Реал, аз съм твърдо против тях, още повече и против Барселона, така че не можеш да ми припишеш думите "казах ли ви", защото през целия мач си виках за Рома и много се израдвах, когато справедливостта възтържествува. Защото с бутане от съдията и гол от явна засада се помъчиха да тикнат мача в продължение, но не би...
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

като един истински фен на Реал ще кажа че с такава игра нямат място напред!късмет на рома
      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
        като един истински фен на Реал ще кажа че с такава игра нямат място напред!късмет на рома
        Че те Реал не играят като хората още като си замина Висенте ДелБоске, аз оттогава нищо общо не съм видял със сегашната им игра с тогавашната .. Тогава беше удоволствие да се гледа как играят..то бяха пасове то бяха чудесиий.. тогава наистина бяха уникални, а сега са сборище на високо-платени лигльовци !
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

бе то причината е много по нагоре от Делбоске ама това е друга тема :D.все пак няма футболист който да не мечтае да облече белия екип

Коментар

Поздравления за това мнение! Ето, това са истинските фенове! И сега наистина ще кажа - казах ли ви вчера същото и за Милан - че бяха надиграни, въпреки че съм фен на този отбор и ме боли. Но все пак днес Рома ми възвърнаха малко настроението и да се надяваме на финал Рома - Интер! :D

Коментар

vaskobravo написа:
              бе то причината е много по нагоре от Делбоске ама това е друга тема :D
              Абе то причината тогава беше, че продадохме Макелеле, които ни правеше цялата игра и отделно нямаше кой от "шефовете" на клуба да се сети, че трябва да се купуват и защитници от време на време !

...E90..incoming..!!

Коментар

именно за това говоря-различна политика.ако си спомняш Реал си продадоха базада заради дългове но играчите не се бараха!

Коментар

vaskobravo написа:
                  именно за това говоря-различна политика.ако си спомняш Реал си продадоха базада заради дългове но играчите не се бараха!
                  Ами реал по-едно време имаха ужасни големи дългове, точно като купиха Фиго, Зидан и Бекъм и после след около 6-7 месеца бяха с около 255 000 000 евро напред, поне аз си спомням, че беше така. Но още немога да проумея как продадоха Макелеле или пък Оуен .. толкова талантив играч, но не ще седи резерва ще играе дебелото прасе Ронално ..

...E90..incoming..!!

Коментар

sugarboy написа:
                    финал Рома - Интер! :D
                    никакъв шанс колега... сам знаеш че Интер изпуснаха Л’пул още когато стъпиха на терена първия мач.за колегите симпатизиращи на реал не им остава нищо друго освен да се надяват да си купят някоя друга скъпа звезда и дано им провърви. Имат малка преднина пред Барса, но това не е успкояващо защото знаем как лесно реалМ губят точки. заместник на раул им трябва! и нов зидан.... тва е!айде лека отивам в спортингбет да си прибирам печалбата

Коментар

sugarboy написа:
                      Поздравления за това мнение! Ето, това са истинските фенове! И сега наистина ще кажа - казах ли ви вчера същото и за Милан - че бяха надиграни, въпреки че съм фен на този отбор и ме боли. Но все пак днес Рома ми възвърнаха малко настроението и да се надяваме на финал Рома - Интер! :D
                      трябва да можем да губим с достойнство еееееее чак пък рома-интер

Коментар

Финал на ШЛ с 2 италиански отбора = ТЪПОООООООООООО ... ако си спомняте преди години имаше финал Ювентус - Милан и цял мач нищо не стана и накрая Милан спечели с дузпи .. еми ние искаме да гледаме футбол а не как гледат да пазят резултата и да се играе резервирано.. искаме голове

...E90..incoming..!!

Коментар

Е, не ви ли стигат днес головете... Във вашата врата, че толкоз искате да ги гледате :D

Коментар

sugarboy написа:
                            Е, не ви ли стигат днес головете... Във вашата врата, че толкоз искате да ги гледате :D
                            Айде да не бъдем груби сега Важното е голове да има .. къде и кога няма значение толкова ...

...E90..incoming..!!

Коментар

ajaxus написа:
                              за колегите симпатизиращи на реал не им остава нищо друго освен да се надяват да си купят някоя друга скъпа звезда и дано им провърви. Имат малка преднина пред Барса, но това не е успкояващо защото знаем как лесно реалМ губят точки
                              уфффф колега трябва ли да ти напомням кой е отбора с главно О!!!колкото и слабо да играе Реал си остава Реал.ама не ми се спори на тема футбол щото нали знаеш че в България всички разбираме от политика и футбол

Коментар

vaskobravo написа:
                                ajaxus написа:
                                за колегите симпатизиращи на реал не им остава нищо друго освен да се надяват да си купят някоя друга скъпа звезда и дано им провърви. Имат малка преднина пред Барса, но това не е успкояващо защото знаем как лесно реалМ губят точки
                                уфффф колега трябва ли да ти напомням кой е отбора с главно О!!!колкото и слабо да играе Реал си остава Реал.ама не ми се спори на тема футбол щото нали знаеш че в България всички разбираме от политика и футбол
                                И само Левски

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X