Вие бяхте за Реал, аз съм твърдо против тях, още повече и против Барселона, така че не можеш да ми припишеш думите "казах ли ви", защото през целия мач си виках за Рома и много се израдвах, когато справедливостта възтържествува. Защото с бутане от съдията и гол от явна засада се помъчиха да тикнат мача в продължение, но не би...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Драми в Шампионската лига
Collapse
X
-
vaskobravo написа:като един истински фен на Реал ще кажа че с такава игра нямат място напред!късмет на ромаFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Поздравления за това мнение! Ето, това са истинските фенове! И сега наистина ще кажа - казах ли ви вчера същото и за Милан - че бяха надиграни, въпреки че съм фен на този отбор и ме боли. Но все пак днес Рома ми възвърнаха малко настроението и да се надяваме на финал Рома - Интер! :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
vaskobravo написа:бе то причината е много по нагоре от Делбоске ама това е друга тема :DFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
vaskobravo написа:именно за това говоря-различна политика.ако си спомняш Реал си продадоха базада заради дългове но играчите не се бараха!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
sugarboy написа:финал Рома - Интер! :D
Коментар
-
sugarboy написа:Поздравления за това мнение! Ето, това са истинските фенове! И сега наистина ще кажа - казах ли ви вчера същото и за Милан - че бяха надиграни, въпреки че съм фен на този отбор и ме боли. Но все пак днес Рома ми възвърнаха малко настроението и да се надяваме на финал Рома - Интер! :DRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
Финал на ШЛ с 2 италиански отбора = ТЪПОООООООООООО ... ако си спомняте преди години имаше финал Ювентус - Милан и цял мач нищо не стана и накрая Милан спечели с дузпи .. еми ние искаме да гледаме футбол а не как гледат да пазят резултата и да се играе резервирано.. искаме головеFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
ajaxus написа:за колегите симпатизиращи на реал не им остава нищо друго освен да се надяват да си купят някоя друга скъпа звезда и дано им провърви. Имат малка преднина пред Барса, но това не е успкояващо защото знаем как лесно реалМ губят точкиRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
vaskobravo написа:ajaxus написа:за колегите симпатизиращи на реал не им остава нищо друго освен да се надяват да си купят някоя друга скъпа звезда и дано им провърви. Имат малка преднина пред Барса, но това не е успкояващо защото знаем как лесно реалМ губят точкиFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар