Брей тази вечер много силни и обратими мачове имаше.Милан как безславно си отпадна. Четата на Анчелоти се предаде малко преди края. Арсенал ликува.Драматичен бе и мача на Севиля и Фенербахче. Фенерите се измъкнаха по невероятен начин. Евала на съседите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Драми в Шампионската лига
Collapse
X
-
Аз съм привърженик на Милан. Според мен те не отпаднаха безславно, а просто Арсенал тази година са много силни. Гледах целия мач - от години не сме наблюдавали толкова напрегнат и двуостър сблъсък, с невероятна преса по целия терен. След 30-та минута Арсенал овладяха инициативата и на мен ми беше ясно, че неизбежното ще се случи. Освен това съдията през цялото време свиреше в полза на Милан, като не даде и чиста дузпа за Арсенал. Милан играха на върха на възможностите си, дори, според мен, и леко ги надхвърлиха - просто подхвръкваха по терена, но Арсенал бяха класа. Изобщо, ако не стане някоя грешка и сами да се отстранят, тази година топчиите не трябва да имат проблем да вземат Купата - най-балансираният състав са те. Жалко за привържениците на Милан, защото ще чакат до следващата година, ако изобщо успеят да се доберат до ШЛ.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
такааа.... хубава тема сте започнали Милан - любим отбор от детството ми... но за съжаление в момента е без сърце. Кака’ е единствения който играе но мноого рядко успява да сътвори нещо сам. Заслужено отпаднаха. Загубих пари от това, но майната им. Нека поне милан слезнат малко на земята и се вземат в ръце.Арсенал - няма да издържат още много. добро отборче, но много слаби психически. ако си спомняте мача с бирмингам преди 2 седмици когато контузика едуардо. цялото първо полувреме играеха като гърмяни зайци и не смееха да влезнат здраво. отпадат на следващия кръг ако ги хване Барса или Ман Ютд.Севиля - фенерите.. евала на турците, пишат си историята в момента!Довечера ще гледам Реал М - Рома. След 2:1 в Рим, сега Реал ще се хвърлят за гол... но вълците са прекалено сплотен и опитен отбор! Рома ще продължи напред. Форца Рома! Тоти пак ще е лидер!
Коментар
-
Хе-хе-хе! Арсенал - "добро отборче"?! Какво няма да издържат психически? Точно в снощния мач показаха психическа издръжливост на висота - два мача се виждаше, че са по-добрият отбор, само чакаха да дойде моментът и нанесоха удара. Мислиш ли, че ако играеха така срещу Бирмингам, резултатът нямаше да е петарка. Както и Милан, ако играят така в първенството, щяха да кретат на пето място. Просто в ШЛ измеренията са други. Арсенал в момента е най-балансираният отбор и с играта, която показаха снощи, няма кой от оставащите отбори да им се опре. Много искам още другия кръг да се паднат с Барселона, че да си разчистят сметките отпреди две години. То не беше гол от засада, червен картон и други бутания от съдията.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
времето ще покаже..... факт е че имаха "летящ старт" на сезона, но инерцията им намалява. докато 2рия в англия(ман ютд) тъкмо сега набира сила. бавно но славно им намалява преднината и 1000% няма да са шампиони. именно по това си личи психиката на един отбор. ето ти типичен пример с Милан. отбор който в последните 3 години не блести с нищо, но просто са родени шампиони!Айде да видим кой ще им се падне на Арсенал в следващия кръг и пак ще говорим а дотогава не забравяйте да стискате палци за Рома
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар