Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каското....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каското....

Тези застрахователи ни взеха за боядисани врабчета! В Булинс за щета на врата и калник ми изплатиха 60 лв. и 40 ст.! след дълго чакане 45 дни!Като по договор са длужни да изплащат щетите в 15 дневен срок работни дни!Така че колеги, ако ви предстои да си правите каско, не го правете в БУЛИНС, защото компанията е пред продажба и се подиграват с клиентите си!

Има нещо такова за тая компания, ама още нищо не се знае...
    Shit happens, sometimes...
    Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
    Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Знае си, аз разбрах от бившите шефове, ама защо се подиграват с хората? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Защото, доколкото знам от слухове, се стремят да постигнат максимален финансов резултат, за да се получи по-добра цена при продажбата, а това означава изплащане на по-малки обезщетения, събиране на по-високи премии и събиране на всички висящи вземания (доколкото е възможно, естествено). Те и преди не бяха добри, но сега нещата отиват на разсипия.
        Shit happens, sometimes...
        Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
        Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Колега, щетата регрес ли е била или нерегрес? Защото аз преди време бях писал в една тема, как за една щета на една ЖИГУЛКА ’83 набор и смачкан калник (подмяна), счупено мигаче (страничното дето е в калника, за подмяна) и огънята бороня (за подмяна) + боя за калника изплатиха 317 лв. (не съм сигурен ма може да беше и 370, ама не съм на 100% сигурен). Представяш ли си ? Ама щетата беше регрес. Един камион на Волф беше подпрял брат ми и те всичките камиони на Волф са там в БулИнс. И щетата е по гражданска. Не по каско Така, че всичко опира дали щетата е регрес. Ако има от кое да си дръпнат кинти плащат щедро. Ама, иначе са ебати цициите.

Коментар

Абе братята Маргини да не са ги притиснали да плащат още някоя съдебна "такса- гаранция"- та да пЕстят. :D :D :D
            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Хм един приятел преди 1 месец си удари Хонда Сивика.Ремонта му излезе около 550 лв., като си спести 100-тина лв. от майстори щото някой неща сам си ги направи Таа ремонта му излезе около 600 лв., а от Бул Инс му преведоха 1250 лв. ....
              VTS 16V

Коментар

Те и Булстрад са едни мизерници немам думи.....Все ремонти са им у главата 3-та степен за задната средна броня+боя, боя за дясната задна, боя за задната врата(на багажника), ремонт ключалка..... Аз пък искам нови да си купувам ..... за това удоволствие 180лв. при регрес демек имат си гражданска от ДЗИ... мнооо малко ми се видеха..... :D:D:D то верно, че половината работи са си дефект на колата (ключалка, багажника и лака на дясната част от бронята, ама ко от това да не са го писали)Иначе по Шваке 8900лв. за тотал и млалко над 13к. за щети. Некви такива сметки ми сметнаха.....Добро утро.

Коментар

И армеец са гадни мизерници, имах 4 елемента за боя и 2 за смяна, чаках 1 месец обаждам се вчера и тая ми вика звъннете края на седмицата и се нервирах и я питам до кога да ги чакам, че само това ми повтарят и тая се развика и вика чакай, говори с някакъв и ми вика отказ Бил съм пресрочил някакъв срок...почнаха да извъртат нещата
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Абе на всякъде плащат малко щом колата е по-дърта от 7 години. Макар, че наскоро чух за така нареченото "валутно каско" - плащаш си каското в евро с малко по-висок процент и независимо колко е стара кола можеш да търсиш обещетение по фактури... Е да, ама догодина вече се преебах да я направя в лева...
                    www.CarProfi-BG.com
                    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Grisha написа:
                      И армеец са гадни мизерници,имах 4 елемента за боя и 2 за смяна,чаках 1 месец обаждам се вчера и тая ми вика звъннете края на седмицата и се нервирах и я питам до кога да ги чакам,че само това ми повтарят и тая се развика и вика чакай,говори с някакъв и ми вика отказ Бил съм пресрочил някакъв срок...почнаха да извъртат нещата
                      А не така.. :D На мен ми дадоха 360 лв. за счупено стъкълце на дясното огледало, преди 2 седмици ....
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                        Grisha написа:
                        И армеец са гадни мизерници,имах 4 елемента за боя и 2 за смяна,чаках 1 месец обаждам се вчера и тая ми вика звъннете края на седмицата и се нервирах и я питам до кога да ги чакам,че само това ми повтарят и тая се развика и вика чакай,говори с някакъв и ми вика отказ Бил съм пресрочил някакъв срок...почнаха да извъртат нещата
                        А не така.. :D На мен ми дадоха 360 лв. за счупено стъкълце на дясното огледало, преди 2 седмици ....
                        никога не правете в дзи тези са ебати боклуците ,хверлиха ми паве по колата и сега не искат да ми платят фара на купето полудявам на всичкото отгоре маиками работи там,боклуци да измр1т до крак

Коментар

никога не правете в дзи тези са ебати боклуците ,хверлиха ми паве по колата и сега не искат да ми платят фара на купето полудявам на всичкото отгоре маиками работи там,боклуци да измр1т до крак[/quote]има си лесно.при мен не искаха да платят задна броня на баркета при налично пълно каско. пишеш жалба до оня дръвник в софия дет не разрешава плащането за официален отговор за дело влизаш тук http://www.zastrahovatel.com/forum/list.php?f=2 и тръгваш с писанията/ не ги публикуват веднага/ след това се обаждаш в господари на ефира и те те прехвърлят веднага в дзи за решаване на проблема и си готов..

Коментар

Някой колеги може да не са на същото мнение но аз вече 2-ра година съм с интерамерикан.Ми много съм доволен.Преди около 2 месеца-като бяха най големите поледици,някой ми беше отнесъл дясното огледало.Звъннах им на хоратадойдеха пред нас-написах че удара е от неизвестен нарушител и пича казва-ми добре до една седмица ще ви преведем парите на банковата ви сметка.Огредалото е електрическо с нагревател 95лв струва.Мина седмицата проверявам в банката и хоп 120лв.Стигнаха ми точно и за пръскането с боя.А като бях с ДЗИ за почти същото нещо70лв и разправии с полиции и темподобни
                            НК

Коментар

В Армеец на една приятелка за задна броня и крайно гърне на Браво и дадоха 800лв......
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                              X