Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е Fiat Marea Liberty

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво е Fiat Marea Liberty

Преди 2 месеца си купих въпросния автомобил - седан, 1.6, 16V. Направи ми впечатление надписът Liberty на задните врати. Реших, че някой в Италия си е правил тунинг, но преди два дни реших да видя кога е произведена в действителност. В описанието във VIN изрично пишеше, че колата е Liberty. Въпросът ми е има ли някой друг с подобен автомобил и какво му е различното, че си има име.
    Fiat Marea 1,6 16V 1998
    Lancia Y 1.2 8v 1997
    Fiat Tempra 1.6 1991

Не знам колега, но моят комшия кара същата Мареа и утре ще го попитам дали знае нещо по въпроса. Да ти кажа още като я купи се возихме с нея оглеждах ме я, но разлика от другите Мареи не видях. Е до утре щом имам някаква информация ще ти пиша.

Коментар

Не съм сигурен, но ако е това, което си мисля, внимавай да не ти счупят стоповете, защото такива трудно ще намериш в Бг.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Пуснах търсене на изображения на fiat marea liberty в Google и все сайтове на разни екзотични езици излизат. Попаднах на един турски сайт (на английски) за коли под наем и излизат доста екзотични модели на фиат: sahin, albea, palio, marea liberty . Вероятно това е модификация на мареа, предназначена за конкретни държави. Все пак поогледай колата, мисля че задницата й малко се различава от обикновената мареа, което не е много добра новина - както написах и в предния пост, се очертава възможен проблем с някои части.

Коментар

Е, екзотични , с турците сме комшии все пак.Ето малко картинки с текст (на турски естествено) :D http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=78
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

snake написа:
            Пуснах търсене на изображения на fiat marea liberty в Google и все сайтове на разни екзотични езици излизат. Попаднах на един турски сайт (на английски) за коли под наем и излизат доста екзотични модели на фиат: sahin, albea, palio, marea liberty . Вероятно това е модификация на мареа, предназначена за конкретни държави. Все пак поогледай колата, мисля че задницата й малко се различава от обикновената мареа, което не е много добра новина - както написах и в предния пост, се очертава възможен проблем с някои части.
            Ами нищо нетипично не виждам в задницата - същия заден капак на вълни, същата форма на стоповете, но може би самото стъкло на стопа е по различно. А е ползвана само в Италия , от един собственик. Едва ли биха внасяли от Турция или Бразилия. Ама знае ли човек.
            Fiat Marea 1,6 16V 1998
            Lancia Y 1.2 8v 1997
            Fiat Tempra 1.6 1991

Коментар

simeon3000 написа:
              Е, екзотични , с турците сме комшии все пак....
              За мен неекзотични са български, руски, английски и донякъде френски, т.е. езиците които горе-долу разбирам :D . Извинявам се за офтопика.

Коментар

simeon3000 написа:
                Е, екзотични , с турците сме комшии все пак.Ето малко картинки с текст (на турски естествено) :D http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=78
                Определено задницата на тази /според мен/ е много по красива от класическата, ама за съжаление моята не е такава.
                Fiat Marea 1,6 16V 1998
                Lancia Y 1.2 8v 1997
                Fiat Tempra 1.6 1991

Коментар

Открийте разликите:Турската мареа:http://arabam.milliyet.com.tr/arabam...Позната ни мареа:http://www.hitzauto.com/admin/uploads/104_0447.jpg
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Като гледам - то и да е за Турция - не е проблем- близо са и може да се поръча какъвто и да е чарк
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Какви са тези стопове от Либра бе.Б.х ти хибрида Според мен това е някаква ударена и след това правена Марея на снимката :PНе...Открийте разликата...http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...5_marea_xx.jpg
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Очаквах да се включиш, да кажеш какви пари са стоповете от Либра и колегата да спи спокойно.Доколкото прочетох модела (Liberty) си го има и го правят в Турция.

Коментар

simeon3000 написа:
                          Очаквах да се включиш, да кажеш какви пари са стоповете от Либра и колегата да спи спокойно.Доколкото прочетох модела (Liberty) си го има и го правят в Турция.
                          Нямам идея колко струват, но намерих парадокс. Според еПер-а стоп за Либра седан=111Е, стоп за Мареа седан=113Е
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колеги, какво му умувате, не разбрахте ли, че две еднакви фиатки няма... Което си е супер, защото всеки от нас кара уникален автомобил... Аз преди с типо-то търсих аналогичен екземпляр и не успях да намеря, сега с мареата - същата работа, още не съм открил аналог, но я имам от скоро. Все нещо не е същото, я кожен волан няма да има, я скоростен лост, я нещо друго... Буквите на багажника са просто ориентир, но не и показател... Днес примерно, случайно срещнах Браво SX-оборудване с фабричен цд плейър, което не би трябвало да съществува, но факт. Така че, да си се радваме на красавиците, пък и да благославяме предишния собственик, за нещата, които си е поръчал, че нямат край тия наще коли...И по-рано съм го казвал, но ще се повторя:Фиат не е автомобил, това е страст и емоция и накрая, начин на живот...Нямам какво повече да кажа, аз съм клиничен случай...
                            Shit happens, sometimes...
                            Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                            Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

simeon3000 написа:
                              тестваната кола е МАРЕА EXCLUSİVE ...след 2002 г до 2006 се произведоха мареи с две нива на оборудване LİBERTY и EXCLUSİVE ...от които втората е по луксозната и украсена с малко пове4е детайли...
                              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Working...
                              X