Dandi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Случва ли Ви се жена да Ви даде предимство?
Collapse
X
-
////Punto//// написа:От жени шофьори, бакшиши и парашуткаджий бегам най-многоИ от гоУфисти
...
Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
След ТАЗИ тема, която между другото припокрива и твоята, май ще ми се наложи да си преразгледам отношението...Ей го, няколко месеца от тогава, давал съм предимство на жени (това не е кой-знае колко показателно, аз по принцип много често пускам коли пред мен), жени са ми давали предимство и забележете - вдигали са ми ръка в последствие.Чудна работа, до този пост никога де ми се беше случвало таквоз чудо...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Случвало ми се е жена да ми даде път (предимство), но много рядко , повече ми се е случвало да ми отнеме предимство , даже преди 1год. и половина жена дето не ми даде предимство , ами и даже ми го отне на кръстовище , на което тя ИМАШЕ ЗНАК СТОП ....... ама реши да не спира и познай ........ стана много грозно......... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
За последните 2-3 дена имам няколко подобни ситуации, а именно:Карам си по път с предимство, в движението се опитва да се включи жена шофьор естественно от път без предимство.Какво става ли?Като я видя, че е жена започвам да намалям и таман като стигна до пресечката на която чака и тя решава, че е с предимство и си минава (естественно аз съм с десния крак на спирачката превантивно).Вече спрях да се ядосвам, няма смисъл.П.П. Ако някога жена ми даде предимство, бих слязъл да я поздравя!!!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Странно ми е къде са жените от форума?Много ми е любопитно тяхното мнение. Явно има причина за това държание.Много жалко, че мението, че жените много рядко отстъпват на пътя, не е само мое.От друга страна излезе, че във форума сме само мъже и се самонадъхваме едва ли не.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа:Странно ми е къде са жените от форума?Много ми е любопитно тяхното мнение. Явно има причина за това държание.Много жалко, че мението, че жените много рядко отстъпват на пътя, не е само мое.От друга страна излезе, че във форума сме само мъже и се самонадъхваме едва ли не.Темата е много хубава, браво! От известно време си правя наблюдения по нея и да си призная, колеги, вашите мнения са верни. Мисля си обаче, че наистина се дължи на това, че повечето жени шофьори са неуверени и наистина не могат да съобразят бързо обстановката, за да направят това, което е необходимо. Абсолютно е вярно това, че трябва да си шофьор с опит, за да можеш да прецениш какво и как да направиш в определения момент. Аз за себе си мога да кажа, че преди години, когато изграждах уменията и културата си като шофьор - ей богу, колкото и да исках, не съм пускала често някой, просто защото не съм биа на "ти" с това, какво точно се прави. Сега вече нещата са други - давам път, благодаря, когато някой направи това за мен. Но да ви кажа един куриоз - миналата седмица, движейки се по канала, когато един колега ме пусна да мина в лявото платно и аз му пуснах аварийките, за да благодаря, в следващия момент той се изравни с мен в другото платно и ми свирка - свалям аз стъклото, а той - загрижен ме пита - Колежке, какво стана, да не би проблем с колата? Ами..... разсмях се от сърце и му казах, че просто съм му благодарила за жеста, който направи. Той махна след едно дълго аааааа и се засмя :D Едва ли е правил опит за контакт с мен, може би е останал учуден от реакцията ми, знам ли. Това си е едно доказателство за това, което се случва по пътя. Ооо, а тази сутрин ме пусна и една колежка, при това с Брава
Браво!
Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Тя последната сигурно е някоя съфорумка - скрита лимонкаИма и свястни жени шофиращи по пътищата ни, но са малко..., което въпреки всичко е по-добре от НИКОЛКО. Да поздравим всички такива жени!
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ivan_enchev написа:Случвало ми се е жена да ми даде път (предимство), но много рядко , повече ми се е случвало да ми отнеме предимство , даже преди 1год. и половина жена дето не ми даде предимство , ами и даже ми го отне на кръстовище , на което тя ИМАШЕ ЗНАК СТОП ....... ама реши да не спира и познай ........ стана много грозно.....(Тва става пред МОЛ-а точно). И дремейки, забелязвам някакви наченки на светлина от пряката на мол-а. И точно пред мене една мома англичанка, с мръсна газ си се изнесе от завоя без дори да погледне от долу идва ли някой човек. Не аз, ами човек. И тва на 2-3 метра пред мен. Мотай лев пълен, спирачки, как не се ударих у гоуфист-о не знам. И я настигам, изравнявам се с нея, и викам ся ще и свирнем да я питам кьорава ли е или е луда. Леле като я видех каква гледка е, направо реших да не се занимавам с нея. Някакви очила като дъно на бирена бутилка, някаква философска мутра мазна, седалката плътно напред, колената опряни във волана и от горната страна само дето не го беше захапала за 3-та контактна точка (освен с 2 ръце). Брадчиката като по устав. 3 пръста над волана и се гледа само напред. Какво става около нея, не я интересува
Леле има и такива случай.
Коментар
-
////Punto//// написа:..... Леле като я видех каква гледка е, направо реших да не се занимавам с нея. Някакви очила като дъно на бирена бутилка, някаква философска мутра мазна, седалката плътно напред, колената опряни във волана и от горната страна само дето не го беше захапала за 3-та контактна точка (освен с 2 ръце). Брадчиката като по устав. 3 пръста над волана и се гледа само напред. Какво става около нея, не я интересуваЛеле има и такива случай.
Направо ме скъса от смях,ей в този форум почти във всяка тема има къде да се засмее човек.
Коментар
-
doofiat написа:Ей, женомразцииии(шегувам се), недейте така бре!Не е трудно да изкопчиш от една жена предимство :D важен е подхода
Повечето като ги погледна и посоча какво искам да направя, си ме пускат и нямам проблем.Е вярно, има и такива дето се правят на тежки, нооооо... какво да кажеш... жени
Коментар
-
Наскоро една девойка удари брат ми, като той се движи по лява лента (в населено място е разрешено), тя в дясна. Тъкмо когато я задминава, тя решава да прави обратен завой, без мигач, при наличие на знак забраняващ обратния завой директно на пътя и при наличие на начин за извършване на обратния завой - отклоняваш се надясно към една бензиностанция, излизаш от главното платно след което веднага завиваш наляво и пак наляво... само че тя решила да си завие все едно е насред полето. Удари му колата, след което реакцията й е: "Виж сега какво направи!" - все едно брат ми е бил виновен... Женска му работа.Има и добри жени шофьорки, да. Ама трябва с лупа да ги търсиш.
Коментар
-
Няма жена която не дава, има мъж който не знае как да си поискаАз понеже карам доста нахално и жените почти винаги ми дават предимство, може би защото ги хваща страх да не се ударят. Лично мен повече мъже са ме ядосвали на пътя отколкото жени. Жената си кара кротко напред, а мъжа гледа да не ме пусне , само защото си мисли ,че не съм по-голям тарикат от него....
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Зависи колко си тарикат... Ако да речем аз стоя на сфетофар 20 минути, защото нещата са такива, че няма откъде да минеш и целта е да не пречиш на другите - и идва един такъв, каращ в насрещното и аха да мине пред мене, ама неее дудуци такива не ги пускам в никакъв случай...Днеска карам си аз най-спокойно и гледам две коли чакат за ляв завой - аз движа направо. Загледах се в едно девойче на тротоара и реших да намаля за по-добра видимости си викам я чакай да им присветна на тия да си направят завоя докато аз гледам. Да ама двете коли стоят и явно държаха аз да мина първи - наистина минах и какво да видя - две жени.... А имам една молба. Издирва се красиво и нежно девойче, каращо сребристо браво 16 16 V - отличителни белези - кара като гоуфаджийка и тръгва по сфетофарите с въртене на гуми....
Случката е следната. Една сутрин се успивам за лекции и скачам аз в колата и мръсна газ... Добре много рядко карам така, но като закъснявам правя нарушения постоянно. И на един сфетофар въпросната мацка се мушка пред мене и ни светна червено - забави още повече... И нали викам си - лелеее сега - и минавам такъв пред нея съвсем леко нагло се набутвам и тя какво оп и не иска да ме пуска... Ядосах се и реших, че като потеглим ще й показвам кон боб яде ли... Ок всичко беше чук като идея докато не тръгнахме - е тая ми разби фантазиите - признавам си ; не бях виждал младо момиче да шофира като автомобилен състезател - успях да я настигна чак след 4 сфетофара а да не говорим как взимаше завоите само - направо ми спря часовника.. Та ако въпросната се разпознае ще се радвам да се запознаем лично, защото тогава хммм беше трудно дори и да исках...
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар