Честит национален празник колеги!Искам да ви обърна внимание върху тази публикация: http://analysis.actualno.com/news_151358.htmlНе исках да възраждам темата относно вота на недоверие към правителството,но ще ми бъде интересно да видя тези,които го подкрепяха, как ще коментират заплахата от изключването ни от ЕС и безочливоста на правителството ни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересна новина
Collapse
X
-
Молим тебе, Господи, дай ми 5 минутки щастие с някой от тия двамата на улицата - па да ги погримирам, да им обърна пръстчетата, да им почупя капачките на колената и после за тяхно успокоение ще ги дам на безобидните улични песове...само т’ва те молим, да ми миряса душата.... Ей, бий да те уважават - това заслужават тия...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Нещо интересно ми прави впечатление,а именно че тази новина се появи е този сайт и само след 1ч я нямаше в топ новините,а не мислия,че е маловажна.По другите новинарски сайтове не се е появила цял ден.Дали не са ги натиснали да я скрият по най-бързия начин,понеже оронва престижа на кабинета?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
интересна новина
Браво приятел,Защо тези новини много трудно се промъкват до хората?Защото 99% от всички медии са продажни и оповестяват само това, което е в изгода на управляващата върхушка.Непросветения и незнаещия се управлява и дои по-лесно.Риба се лови в мътна вода.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Хич не е смешно, амаааааааа, ще тънем в .... аре няма да казвам. Добре им дойдоха на депотатите тея пари. Ще си замине правителството и другото да му бере ядовете... така е от край време и така ще продължаваме....
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар