Пускам темата , за да не пострада някой като мен.Миналия петък си закарах колата на автомивката в Кючука до Събота пазара.като я взех бяха надраскани не само странияните стъкла но и ПРЕДНОТО.Явно от мързел не са си изпрали гюдерията и с песъчинките са ’бърсали" стъклата.Ако някой реш да ползва тази авомивка да си стои до колата през цялото време за да не съжалява като мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Така ми измиха колата, че НАДРАСКАХА прозорците
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
насякъде има мизерници колега лошото е че все повече стават и все повече попадаме на тях предполагам си им теглил майнитеСобствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
Големи мърлячи има по автомивките, но все пак сигурен ли си, че стъклата не са били надраскани преди това, а след измиването просто да си е проличало по-добре ?На един приятел му пукнаха предно стъкло на автомивка, премеждия всякакви...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
На мен на Бравата едно от момчетата така се беше престарал да ми търка мушичките, че с телчето на гъбичка за чинии ги беше търкал....Познайте дали не припаднах като си видях колата и дали после не са ми я пастирали безплатно, мамка им! Такава гюрултия вдигнах че шефа на мивката сам предложи да ми пастира лично, само и само да не му крещя пред другите клиенти. Ама след няколко месеца като падна пастата и пак станаха матови петна. После пръснах капака и педните калници и се оправиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
u_bo
snake написа:Големи мърлячи има по автомивките, но все пак сигурен ли си, че стъклата не са били надраскани преди това, а след измиването просто да си е проличало по-добре ?На един приятел му пукнаха предно стъкло на автомивка, премеждия всякакви...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар