Колеги имам проблем със свързването на камерата към компа. Камерата е Samsung VP-D371. Купих си IEEE 1394 платка и я инсталирах. Дава ми че е наред. Като свържа камерата обаче не става нищо. По никакъв начин не разпознава, че има свързано устройство. Утре мисля да пробвам на друг комп, да видя как ще е там.Но все пак ако някой има идея до тогава... Аа забравих, в комплекта няма драйвери за камерата. Намерих някви уж, ама пак нищо не се получава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Mini DV камера . Проблема решен.
Collapse
X
-
Еми колега, аз също не можех да си инсталирам камерата. Сега ще ти обесня обаче как се получава при мене...По принцип устройства които не разпознава компа инсталирам от - старт/контрол панел/добавяне на хардуеърразбира се съветника няма да немри, че има свързан хардуеър към компа... след това ти дава две полета за отмятане - ти даваш на "Да вече свързах ....", нещо си беше, след това намираш драйварите на камерата в прозорчето което излиза, следваш инструкцийте и камерата/хард диск/инфра ред/мп3 - абе всякакви устройства са готови.Е дано съм помогнал, а ако вече си провбвал по този начин и не става сега в 6:47H не се сещам как може по друг начин
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
hit-ko написа:А, аз имам проблем с платка за видеонаблюдение, тези които ги продават в Метро - монтирах платката , инсталирах софтуера който го дават с платката, вкючих една миникамерка и "ни говор, ни картина"!Някой пробвал ли е нещо подобно?
Коментар
-
За XP не ти трябват драйвери.Има последователност при включване към компа.1.Камерата и компа са изключени.2.Включва се кабела между двете.3.Вкарва се жака на адаптора в камерата(или се поставя батерия)4.Включва се компа.5.Включва сe камерата.6.Стартира се програмата за работа с камерата(VIDEO STUDIO,ADOBE или други) Изключването става по обратен ред.Това е препоръка за Panasonic и Samsung.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:За XP не ти трябват драйвери.Има последователност при включване към компа.1.Камерат и компа са изключени.2.Включва се кабела между двете.3.Вкарва се жака на адаптора в камерата(или се поставя батерия)4.Включва се компа.5.Включва сe камерата.6.Стартира се програмата за работа с камерата(VIDEO STUDIO,ADOBE или други) Изключването става по обратен ред.Това е препоръка за Panasonic и Samsung.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Брях. Работата не е на добре май Чакам малко да пробвам на друг комп с друга карта IEEE 1394 и ако не стане директно в техномаркет да я връщам.Ей сега се сетих, ако има значение. Пусках я към телевизора, там няма проблеми, всичко е наред.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
u_bo
hit-ko написа:А, аз имам проблем с платка за видеонаблюдение, тези които ги продават в Метро - монтирах платката , инсталирах софтуера който го дават с платката, вкючих една миникамерка и "ни говор, ни картина"!Някой пробвал ли е нещо подобно?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар