МИ кво да стане влязах в едната влязах в другата,огледах едната отвън после другата и се решех.После посетих каталог.ауто.ру сравних разходи вървене.........Абе какво да се решевам аудито е супер красиво И е след феислифта е и парите са му повечко от мерцедеса ама влюбихме се от пръв поглед.Красота истинска красота таблото грее,велурен салон..........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз съм с нова кола :))))))))))
Collapse
Заключена тема
X
X
-
нищо лично, ама това е една от най-грозните коли правени някога, няма начин да ми хареса. Малко, грозно, точно за 2ма човека и една кукла. Като добавиме че е немска кочина и ....Забравил си да напишеш, че изразяваш собствено мнение.Молбата ми е другия път да не го пропускаш.Модераторски екип на fiat-bg.orgFIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
ancho написа:нищо лично, ама това е една от най-грозните коли правени някога, няма начин да ми хареса. Малко, грозно, точно за 2ма човека и една кукла. Като добавиме че е немска кочина и ....A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
georgid: Личи ти, че напускаш възпитаното семейство на Фиат - изведнъж ставаш зъл и гаден. Ми карай си кенефа и не се вясвай тука повече бе. Ауди като не могат да направят един бус - двувратки правят. Ай къш.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар