Ей, припомни ми моторджийските години! Това нещо си проси да се покара на задна гума!Ай да ти е честита Ямаха-янемахата! И умната ей! Че аз само кат’ се сетя какви съм ги вършил с моя мотор...
Ей луда работа е това.... Винаги съм имал една двугумка до мен, ама вече се по уморих...няма култура в БГ за тия работи. Все едно щом си с мотор автоматично ти се отнема предимството....Със здраве да го возиш и уманата.П.С. Ей такова беше последното ми моторче.....
Честито и безаварийно. А както е тръгнало можем и една Фиатска среща с мотори да направим. С палатките, скаричките, биричките.........
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
...Докарах си го от Кюстендил до Казанлък с Мареата.Събрах го вътре и затворих капака .
Лесно ли се събра в багажника, наложи ле се да сваляш облегалката на задната седалка ? Питам, защото вчера си харесах едно колело в "Практикер" в Пловдив. То и пари нямах да го платя в момента, но и ме хвана страх, че няма да успея да го събера в мареата.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар