Колеги знам, че не е тук мястото но искам да попитам има ли метанстанции покрай студентски град в софия! Утре съм на Рожден Ден там и се чудя с какво да ида, дали с Бравата или с Купето С Бравата ми е най - евтино за това ме интересува дали ще има къде да заредя! Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли метанстанции около Студентски Град?
Collapse
X
-
Re: Има ли метанстанции около Студентски Град?
standox_ написа:Колеги знам, че не е тук мястото но искам да попитам има ли метанстанции покрай студентски град в софия! Утре съм на Рожден Ден там и се чудя с какво да ида, дали с Бравата или с Купето С Бравата ми е най - евтино за това ме интересува дали ще има къде да заредя! Мерси предварително
-
standox_ написа:Мерси колега май ще съм с Купето||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24212Те тва ти трябва с градове и адресикола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
Да това го гледах имам и списъка в мен! Но не познавам София и затова!Това ще ми е 1-то пътуване с кола в София...и ме притеснява да не се забия някаде и да бера нерви после докато се измъкна! Ще видим, нещо ми се иска да разкарам Купето на дълъг път ама...и парата ще е повече ! Лоша работа е тва безпаричие :DLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар