Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли метанстанции около Студентски Град?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли метанстанции около Студентски Град?

Колеги знам, че не е тук мястото но искам да попитам има ли метанстанции покрай студентски град в софия! Утре съм на Рожден Ден там и се чудя с какво да ида, дали с Бравата или с Купето С Бравата ми е най - евтино за това ме интересува дали ще има къде да заредя! Мерси предварително
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Re: Има ли метанстанции около Студентски Град?

standox_ написа:
    Колеги знам, че не е тук мястото но искам да попитам има ли метанстанции покрай студентски град в софия! Утре съм на Рожден Ден там и се чудя с какво да ида, дали с Бравата или с Купето С Бравата ми е най - евтино за това ме интересува дали ще има къде да заредя! Мерси предварително
    Не няма. Ако идваш по магистралата от Пловдив трябва на светофара на Горубляне да завиеш на дясно и да караш до бензиностанция Темпо там има. И после да стигнеш до Студенски град ама си е въртене. PS Скоро ще има метан в близост до Студенски град
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Мерси колега май ще съм с Купето
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

Като стана въпрос за метан,продават ли се метан-карти,дето има всички метан станций?

Коментар

standox_ написа:
          Мерси колега май ще съм с Купето
          Ходи с Бравата бре, елементарно е! Точно преди да влезеш в София ще си заредиш! Там са 2 метанстанции, едната е Темпо, а другата е малко по-надолу до гаража на СКГТ! След това си на бургия до студентски! :D
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24212Те тва ти трябва с градове и адреси
            кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Да това го гледах имам и списъка в мен! Но не познавам София и затова!Това ще ми е 1-то пътуване с кола в София...и ме притеснява да не се забия някаде и да бера нерви после докато се измъкна! Ще видим, нещо ми се иска да разкарам Купето на дълъг път ама...и парата ще е повече ! Лоша работа е тва безпаричие :D
              Lancia Lybra 2,4JTD '03
              Фиат Браво 1.9TD75 '97

Коментар

Working...
              X