Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

голяма молба- абсолютно off topic

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

голяма молба- абсолютно off topic

Знам, че тази тема не е за тук, но имам една наистина голяма молба. Спешно ми трябва фирма, която се занимава с изграждане и в моя случай с ремонт на ел. инсталации, защото поредните майстори, които идваха вкъщи надупчиха едни кабели и сега в едно от помощенията няма ток. Още един път се извинявам, обаче тук повечето колеги са мъже и се надявам все някой да ми даде полезна идея.Колежке, премествам темата в раздел "Общи приказки", този раздел е за консултации свързани с автомобили.Zaphod

Ако живееш в Пловдив ще ти свърша работата за един-два дни.
    BRAVA 1,4 12V
    Nissan Navara

Коментар

Aми в местожителството й пише София
      Alles in Ordnung

Коментар

Ами виж аз по принцип съм ел.техник и съм се занимавал с инсталации ако искаш мога да опитам да помогна. Нали сме колеги :D
        Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Значи положението е следното:въпросните надупчени кабели са в килера, където ми са ми пералнята и бойлера( който не си купихме, защото нямаше ток). За пералнята прекарахме кабел през стената на кухнята и стана, но фирмата, която свърши белята ще плати ремонта и за това искам да стане колкото се може по-скоро. Кабелите не са в тръби, а са в стената и ще трябва доста да се кърти.

Коментар

Както го обясняваш, работата не е сложна само малко е мръсничка, а и аз нямам необходимите инструменти, т.е. хилти.
            Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Колегата Mitko e прав хилти не е необходимо, дори новия кабел може да се изтегли във външен PVC канал.
              BRAVA 1,4 12V
              Nissan Navara

Коментар

С хилти става по-лесно, ако се полага във канал вече е друг въпрос. А и много зависи до какво положение е помещението и вида на мазилката. Работил съм със секач и чук на всякакви мазилки, въобще не е приятно.
                Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Working...
                X