Kогато стане въпрос за пробеци, ау на мене ми става много интересно, впечатление ми направи скорощното прочитане на пост в който се съдържаше следното изречение: Брава JTD на 1 000 000 км. А основния е правен на 900 000км. Перфектно. Нека Рокамбол види тази тема и да си каже опита, освен за колите и за ДУКАТО-то. Аз от моя опит с човек с който съм говорил който кара 95год Фиат Дукато знам че този бус наистина не си знае километрите, в действителния случей, в момента пише 400 000, овиснал е като за на 1 000 000 а собственика му предполага че е на около 6-700 000км. Какво да говориме за JTD тогава?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT с 500 000 км. и 5 г. гаранция в Германия
Collapse
X
-
Има някаква уловка в тез гаранции. То и на някой телевизори пише с големи букви че гаранцията им е три години ,но като го занесеш на ремонт когато са минали две години от сервиза ти казват че на третата година само частите са безплатни а иначе си плащаш ремонта. С дребни букви някъде закътано е написано в гаранционната карта това нещо .
Коментар
-
коцев написа:Има някаква уловка в тез гаранции. То и на някой телевизори пише с големи букви че гаранцията им е три години ,но като го занесеш на ремонт когато са минали две години от сервиза ти казват че на третата година само частите са безплатни а иначе си плащаш ремонта. С дребни букви някъде закътано е написано в гаранционната карта това нещо .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
То и на лаптопа ми на рамта гаранцията беше Лайф Тайм обаче.... Това е просто рекламен трик както направиха КИА със СИИД и Хюндай с И30. Само се чудя обаче защо ФВ не смеят да направят тая стъпка? Иначе на Киа гаранцията след третата година НЕ покрива- гумени оплътнения, свръзки по охладителната система и тн. Така че според мен с нея и без нея все тая.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар