Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен казус при акт...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В страни от всичко тук изписано предлагам ти Авео, да си снабдиш колата с нужните за българските улици: лупа, далекоглед, разговорник /че има и неграмотно написани табели/ и най-важното вземи си гледай в гумите като караш.
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Авео, при проверка си задължен да спреш на указаното от милиционера място, да изгасиш двигателя(възпрепятства бягство) и да останеш в автомобила(поради съображения за сигурност). В щатите например е необходимо да държиш ръцете си на волана. Не знам дали и тук е това изискване. Но като цяло - сигурност.А нарушение 2 и 3 не са едно и също нещо - може да спреш вляво без да си срещу посоката на движение.

Коментар

PASSARELLA написа:
        Авео, при проверка си задължен да спреш на указаното от милиционера място, да изгасиш двигателя(възпрепятства бягство) и да останеш в автомобила(поради съображения за сигурност). В щатите например е необходимо да държиш ръцете си на волана. Не знам дали и тук е това изискване. Но като цяло - сигурност.А нарушение 2 и 3 не са едно и също нещо - може да спреш вляво без да си срещу посоката на движение.
        ...именно... ...ако бях слязъл от автомобила и милиционерчетата бяха тичали по-бавно към мен, щеше да е неудобно да ме накарат да вляза обратно и да сложа ръцете на волана.... ...за това нямат право да проверяват извън МПС-то...вероятно

Коментар

[quote="Scorpion_BV"]
          abarth77 написа:
          Благодаря за съвета! Още утре ще проуча къде е тази дирекция. Ако ги снимам това минава ли за доказателство или е безсмислено и да си подам само жалба. И друго да те питам, има една възрастна жена, която през ноща ходи в тъмно облечена до средната мантинела разделяща двете платна на пътя. Засичал съм я много пъти. Катаджиите знаят за нея и не правят нищо. Аз лично поне два пъти съм се разминавал с нея на косъм. Просто тя ходи точно на един десен завой, където се изпреварва напълно редовно, две ленти еднопосочно с прекъсната линия. Но в момента в който се влезе в завоя изведнъж се вижда един силует в тъмного, но няма как да се мине в ляво защото там е изпреварваната кола. Съвсем скоро някой ще я удари тази жена. Тя е видимо много стара и ми се струва, че прави всичко това нарочно или от старческа глупост. Но този който я блъсне, ще си почерни живота! И КАТ Благоевград нищо не правят по въпроса. Кой и какво трябва да се напрви за това. Ще съм ти много благодарен ако ме насочиш. Защото когато съм говорил с катаджиите тука всички дигат рамене и казват, че не е тяхна работа!?
          Ха, и във Варна има един такъв мъж клошар, който стои често на едно от най-оживените кръстовища, ама е поне денем и си почти спрял. А за тази жена не мога да ти кажа в момента чия работа е, защото тази жена явно е с някакви психически проблеми, а там нещата са сложни и имат много варианти в зависимост от това дали има близки, дали има попечител, дали изобщо е освидетелствана и т.н. Може да се организирате няколко човека и в период от месец да пуснете няколко сигнала от различни податели все за този случай до ОДП - Благоевград и Община Благоевград. Би трябвало да обърнат внимание. А за актовете - да, наистина са прономеровани и всеки номер се отчита, без значение верен или сгрешен като съдържание.
          Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

abarth77 написа:
            ..Ха, и във Варна има един такъв мъж клошар......
            ...за червеният площад ли става дума - на десният завой посока окръжна....

Коментар

Ами може и там да се подвизава, ама аз съм го засичал на голямото кръстовище под ВИК
              Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Тошко Тутурутката Едно време, когато Тутурутка още го имаше им беше талисман. Човека е пенсионер, но не стигала пенсията да храни с нея челядта и е единствения от семейството който "работи" просейки.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

От днес и аз съм с глоба 100 лв. и отнемане на книжката за 1 месец за превишена скорост с 35 km/h в участък, където има ограничение 60. Знакът се пада точно на завой по Е-79 и е така скрит, че е малко вероятно да го види човек, а пък точно до него дебнат ченгета, т.е. влизаш в завой с нормалните 90 km/h и в същия момент ти изниква знак (скрит зад някакви дървета и храсти) и патрулка, при което няма как да реагираш.До няколко дни, като си прибера колата от Вантотрейд и мина през тоя участък, ще направя снимки, а след това мисля да използвам фотосите, където трябва ...Между другото за първи път през шоферската ми практика ме спират катаджии, та така го отнесох, че ще има да го помня дълго време ...

Коментар

Working...
                  X