Винаги съм се чудил дали има хора, които да са записани с рожденна дата 29.02.Тези хора, ако има такива, са много прецакани от една страна, че могат да си празнуват на датата един път на 4 години, но от друга пък остаряват с 4-ри години по-бавно
Майка ми е родена в 23.45 на 28.02.......добре че баба ми се е напънала и родила малко по-рано, щото сега майка ми щеше да е на.....колко...25-30......за съжаление, няма я вече от раждането ми, но пък баща ми ми е разказвал как са се шегували навремето с това...
Чиста далаверка - пестиш пари от големи трапези и остаряваш 4 пъти по-бавно Иначе е малко кофти... аз лично мн се кефя кат’ имам рожден ден, дори само от поздравите по телефона
И аз имам бивш колега, на който честитих днес ... 11-ти рожден ден Имах и един съученик от основното училище, роден на 29-ти, но с него от училище не сме се виждали...Да са живи и здрави всички рожденници днес!
Има и по куриозни случай .Моя чичо е роден на 29 февруари 1924г и неговата дъщеря братовчедката е родена на 29 февруари 1948г. И това ако не е късмет :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Има и по куриозни случай .Моя чичо е роден на 29 февруари 1924г и неговата дъщеря братовчедката е родена на 29 февруари 1948г. И това ако не е късмет :D
Коментар