Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как е възможно...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как е възможно...???

....малко емоционално го давам, но може би защото съм родител, а и второ дете ми е на път.Ето, вижте го това хубаво бебе, което родителите му са го зарязали във влака. Как е възможно, нито мога да разбера, нито мога да повярвам. Раждането на едно дете е най-хубавото нещо на света и единственото, което може да накара човек да се чувства истински, ама истински щастлив.......но това не го разбирам.Къде е генезиса на това "явление", едва ли е в балканският манталитет, едва ли е и вследствие на генетичните заложби в нас.... А славяните се славят с гостоприемността си и привързаността към децата си..... Ако беше от "малцинствен вид", айде......както се казва - разбираемо е, но не смятам че бебето е с такъв произход.....Изоставиха бебе във влак, търсят родителите28 февруари 2008 / News.dir.bgПолицията търси родителите на 4-месечно бебе, открито изоставено в заминаващ влак София-Ямбол. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. На 27 февруари около 16 часа във влака София - Ямбол в четвърти вагон е открито изоставено момченце на около 4 месеца. Детето е с нормално за възрастта си развитие. До него е намерена синя найлонова торба, в която има бебешки дрешки и принадлежности. Бебето е високо около 60 см, тежи около 5 кг и има сини очи. Облечено е с гащеризон - лявата част бяла, а дясната - светлосиня с бели райета. Полицията моли всеки, който може да даде информация за детето, неговите родители или близки, да се обади на телефони 166, 02/9820679 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.
    Прикачени файлове

И на мен ми стана много жал за това детенце, но не съм аз човекът, който ще съди майката. Не знаем какви проблеми има, все пак добре е, че е оставила детето живо и здраво.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Обществото е наред да съди....виждаме Темида как се справя....

Коментар

И такива българи ли има бе? Дете в перфекта форма... красиво бебе при това... Баси, зема да го припозная, че синът ми да си има братче по бързата процедура... хм, хора, това е идея... Дали да не се обадя, че е мое и без да искам съм го забравил???
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Огън да гори тези..."родители". Да изгният дано...Проклети да са!
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Не съдете, за да не бъдете съдени!Естествено и аз не одобрявам подобна постъпка, но никой от нас не знае на какъв хал е била майката, дали изобщо знае кой е бащата и изобщо нищо не знаем.Все пак е по-добре, че не го е оставила под влака, а в него.

Коментар

Immortal написа:
              Не съдете, за да не бъдете съдени!Естествено и аз не одобрявам подобна постъпка, но никой от нас не знае на какъв хал е била майката, дали изобщо знае кой е бащата и изобщо нищо не знаем.Все пак е по-добре, че не го е оставила под влака, а в него.
              Колега... ти родител ли си?

Коментар

Независимо на какъв ’хал’ си - детето трябва да е на първо място пред всичко останало - работа, пари, дом, проблеми и т.н.Всичко останало са обяснения!Друг е въпроса, че много народ не мисли като прави и ражда деца...
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                  Независимо на какъв ’хал’ си - детето трябва да е на първо място пред всичко останало - работа, пари, дом, проблеми и т.н.Всичко останало са обяснения!Друг е въпроса, че много народ не мисли като прави и ражда деца...
                  абсолютно!

Коментар

и аз това имах предвид. Кой знае колко ги е накотила преди това, и й се е видяло нанагорно. В никакъв случай не оправдавам. Просто ненормалното за нас за други е нормално... Като гледат латино-сериалите по ТВ - във всеки от тях има някой,. който не си знае родителите, все от пепеляшки накрая стават принцеси и т.н. Да си оставиш детето, което си чакал дълго време и си треперел над него е немислимо. За мен, за вас, за повечето хора.Но за някои раждането на дете е бреме. Те не осъзнават какво богатство имат, просто защото ... го имат.Ники 6 - не съм родител, но много бих искал да бъда. и те уверявам, че няма да си изоставя детето във влака, бъди сигурен.

Коментар

мамка му какв човек трябва да си за да зарежеш невинното бебче във влака според мен това по наикакъв начин не може да се оправдае
                      Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
                      Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                      Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

nikki_sixx написа:
                        Огън да гори тези..."родители". Да изгният дано...Проклети да са!
                        нямам какво да добавяИ аз съм родител.

Коментар

Working...
                        X