Понеже вече съм на финала на закупуване на мотоциклет ми се налага в събота да ходя до Кюстендил.Кой е най-удачния маршрут защото колега пътува до там преди месец и много го е забавило околовръстното на София и Владая.Съвети за ползване на Бг-мапс не давайте защото там услугата не работи временно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Казанлък до Кюстендил най бърз-маршрут.
Collapse
X
-
Преди два дни ходих служебно в Перник. И аз се опитах да избегна околовръстното, обикаляйки София от север. В крайна сметка пак се наврях в града и пак попаднах в задръстване, така че няма начин. Другия вариант е през Ихтиман - Самоков - Дупница - Кюстендил. От Казанлък обаче трябва да слезеш на магистралата, което можеш да направиш или връщайки се малко назад към Стара Загора (препоръчвам ти го, пред вид трафика на пътя Карлово-Пловдив), или през Карлово - Пловдив.Малко е по-дълъг маршрута, но имайки предвид състоянието на подбалканския път, както и факта, че в София ще загубиш между 1 и 2 часа за преминаване (в зависимост от часа), най-бързо ще стигнеш по този маршрут:Казанлък - Стара Загора - А1 до Ихтиман - Самоков - Дупница - Кюстендил.И да предадеш много поздрави на Киро от мен
Коментар
-
u_bo
най бързия е както е писал колегата:А1 до Ихтиман - Самоков - Дупница - Кюстендил. а до А1 как ще стигнеш ти си избери.
Коментар
-
Re: От Казанлък до Кюстендил най бърз-маршрут.
Tornado написа:Понеже вече съм на финала на закупуване на мотоциклет ми се налага в събота да ходя до Кюстендил.Кой е най-удачния маршрут защото колега пътува до там преди месец и много го е забавило околовръстното на София и Владая.Съвети за ползване на Бг-мапс не давайте защото там услугата не работи временно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
u_bo
-
u_bo написа:аз като идвам да звъня ли :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Tornado написа:Понеже вече съм на финала на закупуване на мотоциклет ми се налага в събота да ходя до Кюстендил.Кой е най-удачния маршрут защото колега пътува до там преди месец и много го е забавило околовръстното на София и Владая.Съвети за ползване на Бг-мапс не давайте защото там услугата не работи временно.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
doofiat написа:Задай си какъвто маршрут искаш в www.bgmaps.com и ще видиш най-кратък и най-къс маршрут.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар