Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Казанлък до Кюстендил най бърз-маршрут.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От Казанлък до Кюстендил най бърз-маршрут.

Понеже вече съм на финала на закупуване на мотоциклет ми се налага в събота да ходя до Кюстендил.Кой е най-удачния маршрут защото колега пътува до там преди месец и много го е забавило околовръстното на София и Владая.Съвети за ползване на Бг-мапс не давайте защото там услугата не работи временно.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

през софия, по магистралата, защото Подбалкана е в покъртително състояние, после софия, радомир и кюстендил, хубав е пътя, като изклюбим перник а в казанлък ходих преди 3 денав КН - преди 3 месеца
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Задай си какъвто маршрут искаш в www.bgmaps.com и ще видиш най-кратък и най-къс маршрут.

Коментар

Преди два дни ходих служебно в Перник. И аз се опитах да избегна околовръстното, обикаляйки София от север. В крайна сметка пак се наврях в града и пак попаднах в задръстване, така че няма начин. Другия вариант е през Ихтиман - Самоков - Дупница - Кюстендил. От Казанлък обаче трябва да слезеш на магистралата, което можеш да направиш или връщайки се малко назад към Стара Загора (препоръчвам ти го, пред вид трафика на пътя Карлово-Пловдив), или през Карлово - Пловдив.Малко е по-дълъг маршрута, но имайки предвид състоянието на подбалканския път, както и факта, че в София ще загубиш между 1 и 2 часа за преминаване (в зависимост от часа), най-бързо ще стигнеш по този маршрут:Казанлък - Стара Загора - А1 до Ихтиман - Самоков - Дупница - Кюстендил.И да предадеш много поздрави на Киро от мен

Коментар

най бързия е както е писал колегата:А1 до Ихтиман - Самоков - Дупница - Кюстендил. а до А1 как ще стигнеш ти си избери.

Коментар

Re: От Казанлък до Кюстендил най бърз-маршрут.

Tornado написа:
            Понеже вече съм на финала на закупуване на мотоциклет ми се налага в събота да ходя до Кюстендил.Кой е най-удачния маршрут защото колега пътува до там преди месец и много го е забавило околовръстното на София и Владая.Съвети за ползване на Бг-мапс не давайте защото там услугата не работи временно.
            Ти гледай да дойдеш до тук и да не звъннеш... 0885-644-540 - сега покрай малката сме си в града постоянно. И понеже предполагам от кой ще го купуваш този мотор - деянието ще бъде още по-наказуемо щото са ми комшии...Аз например за да избегна задръственията по южната дъга на обиколното и Владая - като се прибирам от северна България минавам по северната дъга но околомръсното, като след това вместо през Владая минавам по алтернативният път през Перник, през който отбиват движението когато има проблем на Владая - оттам минават и ТИР-овете, но и там си е дупка, до дупка пък и е трудно откриваемо отклонението... Може би маршрута на колегата u_bo е най-ненатоварен, но не знам с колко е по-дълъг...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

аз като идвам да звъня ли :D

Коментар

u_bo написа:
                аз като идвам да звъня ли :D
                Естествено! :D
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Tornado написа:
                  Ти гледай да дойдеш до тук и да не звъннеш... 0885-644-540 - сега покрай малката сме си в града постоянно. И понеже предполагам от кой ще го купуваш този мотор - деянието ще бъде още по-наказуемо щото са ми комшии...Аз например за да избегна задръственията по южната дъга на обиколното и Владая - като се прибирам от северна България минавам по северната дъга но околомръсното, като след това вместо през Владая минавам по алтернативният път през Перник, през който отбиват движението когато има проблем на Владая - оттам минават и ТИР-овете, но и там си е дупка, до дупка пък и е трудно откриваемо отклонението... Може би маршрута на колегата u_bo е най-ненатоварен, но не знам с колко е по-дълъг...
                  За съжаление бях наряд нямах нет и тръгнах веднага след това.Не съм прочел ,а и нямах никакво време защото бързах за София да гледам една Брава.На отиване избрах маршрута Казанлък-Баня-Труд-Тракия-Ихтиман-Самоков-Дупница-Кюстендил общо около 310 км за 3 часа и 10 мин. На връщане през София-Тракия-Труд-Баня-Казанлък около 325 км със спирането в София за 4 часа и 30 мин.Мислех да си пращам мотора по Еконт ,но след като се събра в колата си позволих да я стъпвам със 140 постоянна скорост ,но много куки по Тракия страшна работа.

Коментар

doofiat написа:
                    Задай си какъвто маршрут искаш в www.bgmaps.com и ще видиш най-кратък и най-къс маршрут.
                    Услугата временно е спряна. в www.bgmaps.com и ползвах една програма AND Route 2003 Много е добра.

Коментар

Working...
                    X