Пичове това еЗначи,няма нищо безплатно!Сиренето сака паре,леба тоже.И по-скъпо ше стаа....СВИКВАЙТЕНали се се наричаме еуропейци,т.е. няма за кво да хленчите!ПП.колко от Вас карат с катализатори?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данък за автомобил в София
Collapse
X
-
sasco
-
ПП.колко от Вас карат с катализатори?AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
И аз съм с катализатор ама не ме топли явно много много....П.П. Къде мога да погледна в Русе ситуацията каква ще е, някой знае ли ?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Да, ще плащаме. Моята е на 5 години, с катализатор, 103 к.с. и данъка и е 243 лева. Имам оскъпяване защото е нова, катализатора не намалява данъка с 50% защото колата е с мощност над 100 к.с. И "кефа" че съм в столична, нова, сигурна и екологично чиста кола отива в джоба на данъчните. Това нормално ли е?
Коментар
-
Sev написа:blagun написа:Уфффф, някой ще ми сметне ли данъка за Купето, че аз не смея........ в криза съм....не мога повече....BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Вчера като го гледах това по БТВ щях да си счупя ТВ-ту от бяс Колкото си по-беден,толкова повече трябва да плащаш (finger)Баровците няма да плащат,а бедните хора ще плащат На една мутра тея пари са му само за едно ядене в ресторант, а по-беден човек тея пари са му за храна за един месец И то за всичко е така,тока вдигат,хляба всичко ,а ние седим като педали Да се вдигни един голям протест като в другите държави и да ги откажем от тея мераци ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА!
Коментар
-
Тъй като София е почти половин България, смятам, че случаят засяга всички. Защото сега и в други градове, ръководейки се от принципа "Видяла жабата, че подковават коня...", могат да сътворят подобни решения.Преди време казах и сега ще го повторя, че за мен реалните критерии, от които трябва да зависи данъка на един автомобил са: годишен пробег, тегло, ниво на вредни емисии. Какво значение има кога е произведен автомобила или каква е мощността му ? За техническата годност си има прегледи...Наскоро четох, че в ЕС се предлага революционна промяна, която да е задължителна за целия съюз след няколко години, при която определящ за данъка ще бъде точно годишния пробег на автомобила, в което има много голяма логика.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар