Колеги, да ви се оплача И двете ни семейни коли са в бокса Пунтото е на профилактично обслужване - масла, филтри, ремъци, ролки, спирачни маркучи, накладки и т.н. Типото пък е на бояджия за цялостно пребоядисване, решил съм да го реставрирам както е излязло от завода Чувството е много странно да имаш 2 коли и да ходиш пеша! Реших да споделя, за да ми олекне!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От 2 фиата та на земята
Collapse
X
-
Re: От 2 фиата та на земята
maiden написа:Колеги, да ви се оплача И двете ни семейни коли са в бокса Пунтото е на профилактично обслужване - масла, филтри, ремъци, ролки, спирачни маркучи, накладки и т.н. Типото пък е на бояджия за цялостно пребоядисване, решил съм да го реставрирам както е излязло от завода Чувството е много странно да имаш 2 коли и да ходиш пеша! Реших да споделя, за да ми олекне!Punto SX 1.1 55
-
моля те да пуснеш снимки на лъснатото типо, много бих се израдвал на нова боица, да видя как лъщи... :D и аз искам да боядисна фичката изцяло, но не знам колко пари ще стъпи и това ме спира... а и след това гадната София и "перфектните" шофьориA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:моля те да пуснеш снимки на лъснатото типо, много бих се израдвал на нова боица, да видя как лъщи... :D и аз искам да боядисна фичката изцяло, но не знам колко пари ще стъпи и това ме спира... а и след това гадната София и "перфектните" шофьориex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:BEX---GT написа:моля те да пуснеш снимки на лъснатото типо, много бих се израдвал на нова боица, да видя как лъщи... :D и аз искам да боядисна фичката изцяло, но не знам колко пари ще стъпи и това ме спира... а и след това гадната София и "перфектните" шофьориTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
maiden написа:Че аз колите ги експлоатирам не за да ги продавам после!Обичам всичко да ми е безупречно и перфектно да ми е кеф на мен самия и като дам газ, вятъра да вее косите ми, а звука да радва ушите ми, това е!Някой може и да ме разбере някога...Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
колеги и аз ви разбирам много добре понеж аз набързо си купих и 2-те фиатки маи месец миналата година и се почна първо обслужване масла филтри ремъци после доиде редът на леките забележки с които обикновенно си купуваме колите след това доиде зима и ми се налож да купя 2 чифта нови зимни гуми и за капак един смотаняк с 3 осен даф се опита да мине през пунтото ми ама не успя и само ми смаза задния капак аиде 1 седмица в сервиза а вчера смених и 4 амортисиора на бравото и 2 на пунтото вече ми писна дано доживях наи на края само да се возяFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар