Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От 2 фиата та на земята

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От 2 фиата та на земята

Колеги, да ви се оплача И двете ни семейни коли са в бокса Пунтото е на профилактично обслужване - масла, филтри, ремъци, ролки, спирачни маркучи, накладки и т.н. Типото пък е на бояджия за цялостно пребоядисване, решил съм да го реставрирам както е излязло от завода Чувството е много странно да имаш 2 коли и да ходиш пеша! Реших да споделя, за да ми олекне!

Re: От 2 фиата та на земята

maiden написа:
    Колеги, да ви се оплача И двете ни семейни коли са в бокса Пунтото е на профилактично обслужване - масла, филтри, ремъци, ролки, спирачни маркучи, накладки и т.н. Типото пък е на бояджия за цялостно пребоядисване, решил съм да го реставрирам както е излязло от завода Чувството е много странно да имаш 2 коли и да ходиш пеша! Реших да споделя, за да ми олекне!
    Е колега ами каквото сами си направи човек, никой не може да му направи. Да беше изчакал с реставрацията докато обслужиш пунтото. Все пак едва ли ще отнеме повече от ден. Как я докара и двете да ги вкараш в бокса заедно.
    Punto SX 1.1 55

Коментар

моля те да пуснеш снимки на лъснатото типо, много бих се израдвал на нова боица, да видя как лъщи... :D и аз искам да боядисна фичката изцяло, но не знам колко пари ще стъпи и това ме спира... а и след това гадната София и "перфектните" шофьори
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
        моля те да пуснеш снимки на лъснатото типо, много бих се израдвал на нова боица, да видя как лъщи... :D и аз искам да боядисна фичката изцяло, но не знам колко пари ще стъпи и това ме спира... а и след това гадната София и "перфектните" шофьори
        И най-вече перфектните хора,които за профилактика ако нещо не им хареса по колата ти минават с ключа или с пирона по цяла дължина
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
          BEX---GT написа:
          И най-вече перфектните хора,които за профилактика ако нещо не им хареса по колата ти минават с ключа или с пирона по цяла дължина
          Точно по тази причина не си струва да се инвестира кой знае колко в една кола. Купи си нещо за 4-5 бона, радвай му се 2-3 години и го махай. Преди по-малко от година братовчедка ми си купиха чисто нова тойота за близо 40 000 лв. Вече им се наложи да пребоядисват врата..., а онзи ден мъжът й беше бесен, че някой го е настъпил по бронята и лака се е напукал. На мен след такава случка веднага ми минава мерака за една кола.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Че аз колите ги експлоатирам не за да ги продавам после!Обичам всичко да ми е безупречно и перфектно да ми е кеф на мен самия и като дам газ, вятъра да вее косите ми, а звука да радва ушите ми, това е!Някой може и да ме разбере някога...

Коментар

И много хубаво правиш. Аз също обичам всичко по колата да е тип-топ. Лошото е, че много за кратко можеш да се радваш на перфектна кола.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Така е, особено в София

Коментар

maiden написа:
                  Че аз колите ги експлоатирам не за да ги продавам после!Обичам всичко да ми е безупречно и перфектно да ми е кеф на мен самия и като дам газ, вятъра да вее косите ми, а звука да радва ушите ми, това е!Някой може и да ме разбере някога...
                  Повярвай ми има кой да те разбере. Поне колата се отплаща (вози те и като всичко по нея е тип топ не те изоставя на път и не мрънка), а в жената колкото и пари да се влагат връщане няма, но понякога и благодарност липсва, та даже те и зарязва. Тъй че инвестиция в кола не в жена. Нека колежките не ме разбират погрешно, но поне засега това е моят опит в живота и не съм случил явно на нищо добро (дори и колата дава проблеми вече)
                  Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                  Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

колеги и аз ви разбирам много добре понеж аз набързо си купих и 2-те фиатки маи месец миналата година и се почна първо обслужване масла филтри ремъци после доиде редът на леките забележки с които обикновенно си купуваме колите след това доиде зима и ми се налож да купя 2 чифта нови зимни гуми и за капак един смотаняк с 3 осен даф се опита да мине през пунтото ми ама не успя и само ми смаза задния капак аиде 1 седмица в сервиза а вчера смених и 4 амортисиора на бравото и 2 на пунтото вече ми писна дано доживях наи на края само да се возя
                    Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                    Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                    Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Working...
                    X