Честито и От мен Боби страхотна кола сигурен съм че няма да те изостави бързо Безаварийно шофиране
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов колега!
Collapse
X
-
Не съм обиден напротив радвам се че го има този форум та да можем да си помагаме Но фиата го имам сравнително отскоро и съм минал само 5 000 км.с него Не мога да давам още кой знае какви компетентни мнения затова имам само 6 поста надявам се занапред да имам повече :D.А на срещите не идвам защото не познавам никого там
Коментар
-
sevko4632 написа:Честито колегаИ аз имам stilo 1.9 jtd 2002 като цяло съм много доволен от негоАко нещо конкретно те интересува питаи ще ти отговоря ако могаВъв Варна не съм виждал друго stilo 1.9 jtd радвам се че има още едно освен моетоИнтересно ми е да видя твоето stilo може някои ден да се засечем
Коментар
-
Охааааа, като гледам какви работи се пишат тука, май ще трябва със сигурност да дойда в неделя на срещата Той Ники от наща партияТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Колата е страхотна! Нещо повече от добър дизайн, удоволствие да се управлява подобно създание. Проблема с еърбег-а до колкото знам е лесен за оправяне (макар да ме мързи да се занимавам с моя), темата е коментирана тук, пробвай с търсачката. Ако не намериш, пиши ЛС, надявам се да успея да обясня правилно.
Коментар
-
честито колега,голям красавец е , баща ми има стило 1,6 от близо 3 год и е супер-доволен , това е една страшно красива и комфортна кола която не създава главоболияforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
На мен със на бащата стилажа така ми се случи докато си карах по А1 Рим-Милано започна да ми пищи еър-бега и ми изписваше да изгася мотора,не беше шоферския ами другия,и така почти през целия път,стигнах там оставих приятелката си и на другия ден тръгвам за Рим и през целия път не се е обадил , стигнах вкъщи разказах на баща ми и той и закачи компютъпа , оказа се че пружината на кантара на десния еър-бег се била откачила , сложихме я на място и от тогава не е писнал повече,но при теб не знам може наистина някъде да ти дава фалс-контактforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар