Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов колега!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и От мен Боби страхотна кола сигурен съм че няма да те изостави бързо Безаварийно шофиране
    Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
    PuntoManiac ;]

Коментар

sevko4632 написа:
      Във Варна не съм виждал друго stilo 1.9 jtd радвам се че има още едно освен моето
      ...не си виждал , ’щото не идваш на срещите! там сме двама , а с вас двамата ставаме 4-ма...идеално за белот
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Не съм обиден напротив радвам се че го има този форум та да можем да си помагаме Но фиата го имам сравнително отскоро и съм минал само 5 000 км.с него Не мога да давам още кой знае какви компетентни мнения затова имам само 6 поста надявам се занапред да имам повече :D.А на срещите не идвам защото не познавам никого там

Коментар

sevko4632 написа:
          А на срещите не идвам защото не познавам никого там
          ...ми нали са за това срещите бе... за да се запознаем! Аааааааааааааааааа , и да почерпиш... ама на отделна кръчма... само тези дето те кефят!
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

sevko4632 написа:
            Честито колегаИ аз имам stilo 1.9 jtd 2002 като цяло съм много доволен от негоАко нещо конкретно те интересува питаи ще ти отговоря ако могаВъв Варна не съм виждал друго stilo 1.9 jtd радвам се че има още едно освен моетоИнтересно ми е да видя твоето stilo може някои ден да се засечем
            Току що виждам съобщението ти, sevko. Съжалявам, че така със закъснение ще ти благодаря за предложената помощ при нужда. Инъче.. Ето, че има и други Стило-зверове(много обичам да им викам така :D ) в града. И е 100% сигурно, че ще се засечем, неизбежно е!Та както каза nikki_sixx, една почерпка би била чудесна. Ако ти е нова колата ще е супер малко да ме подкрепиш с черпенето, че ела да видиш как се черпи цял форум. :D :P
            Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Охааааа, като гледам какви работи се пишат тука, май ще трябва със сигурност да дойда в неделя на срещата Той Ники от наща партия
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ами ако не идваш на срещите шанса да се запознаем е нулев! Айде - поканен си! Сега нямаш оправдание за отсъствие! Ще те чакаме! И не забравяй да умиеш колата, че много снимат!

Коментар

///// написа:
                  Ами ако не идваш на срещите шанса да се запознаем е нулев! Айде - поканен си! Сега нямаш оправдание за отсъствие! Ще те чакаме! И не забравяй да умиеш колата, че много снимат!
                  Мерси за поканата :D Ще се опитам да дойда тази неделя на срещата

Коментар

приятели на път съм да си купя стило само, че 1.6 бензин. какво може да ме посъветвате?има ли то проблем със светещия еърбег.моля помогнете бързо!!! благодаря ви.
                    благодаря ви!!!

Коментар

Колата е страхотна! Нещо повече от добър дизайн, удоволствие да се управлява подобно създание. Проблема с еърбег-а до колкото знам е лесен за оправяне (макар да ме мързи да се занимавам с моя), темата е коментирана тук, пробвай с търсачката. Ако не намериш, пиши ЛС, надявам се да успея да обясня правилно.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

честито колега,голям красавец е , баща ми има стило 1,6 от близо 3 год и е супер-доволен , това е една страшно красива и комфортна кола която не създава главоболия
                        forza la FIAT
                        http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Моята имаше такъв проблем но се ходи на елкон казват ти кой еърбег не работи Проблема е в буксите те губият контактнапръскваш с контакт спрей при мен се оправи :D

Коментар

Е ше ида, че въпроса "Абе що така пищи?" ми дотегна.
                            Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

На мен със на бащата стилажа така ми се случи докато си карах по А1 Рим-Милано започна да ми пищи еър-бега и ми изписваше да изгася мотора,не беше шоферския ами другия,и така почти през целия път,стигнах там оставих приятелката си и на другия ден тръгвам за Рим и през целия път не се е обадил , стигнах вкъщи разказах на баща ми и той и закачи компютъпа , оказа се че пружината на кантара на десния еър-бег се била откачила , сложихме я на място и от тогава не е писнал повече,но при теб не знам може наистина някъде да ти дава фалс-контакт
                              forza la FIAT
                              http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

здравейте приятели,благодаря за помоща с мнения която ми оказахте.вчера и аз си взех стило 1.6,но сега ми остава и аз да премахна проблема с това пищене от аирбега.скоро ще кача снимка на колата да си кажете мнението.
                                благодаря ви!!!

Коментар

Working...
                                X