Нещо не мое ме грабна това ново браво. Не съм го карал, но се натиках вътре и ми се стори доста по-тесничко от старото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой знае ли условията за тест драйв на новото браво.
Collapse
X
-
Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
-
Не знам днес кой го тестваше новото "Браво", но го видях в 10:50ч. на светофара на "Центъра по хигиена", стила на каране беше направо голфаджийски Пробвах да го снимам с телефона, ама между нас застана друга кола и се скриха надписите "тест драйв... и т.н.", та нищо не се получи.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Dzver написа:Не знам днес кой го тестваше новото "Браво", но го видях в 10:50ч. на светофара на "Центъра по хигиена", стила на каране беше направо голфаджийски Пробвах да го снимам с телефона, ама между нас застана друга кола и се скриха надписите "тест драйв... и т.н.", та нищо не се получи.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Dzver написа:Не знам днес кой го тестваше новото "Браво", но го видях в 10:50ч. на светофара на "Центъра по хигиена", стила на каране беше направо голфаджийски Пробвах да го снимам с телефона, ама между нас застана друга кола и се скриха надписите "тест драйв... и т.н.", та нищо не се получи.
Коментар
-
Колеги, аз го карах! :D В Хасково, шоурума на Ерато имат 1.4 T-Jet, 120 к.с., Dynamic + екстри. Направо нямам думи да изрзя възхищението си от тази кола! Окачването е супер - твърдо, но добре филтрира дупки и неравности, много стабилна в завои, моторът е приказка - на баира преди Хасково набира на 6-та и не се усетих кога съм със 140! Нищо вътре не показва с каква скорост се кара! Няма слаба предавка, усеща се мощност на всички. Вътре е приказка, конзолата леко обърната към водача, климатроника и радиото се управляват от волана, има гласови команди, материалите са много хубави на пипане и нестандартни, а отвън е ! Воланът е толкова лек, че се зачудих дали не се е откачил. Сравнявам колата не само с моята собствена (защото няма да е честно), а и с Астра-та ( 1.7 CDTI, 2005 год.) на майка ми. Е, Астра-та е за хвърляне! Наистина много добра кола, надмина очакванията ми! Видимостта назад не е по-лоша от тази на Астра-та, возията е по-добра, за ДВГ-то няма да коментирам, а вътре няма нищо общо-все едно да сравнявам Голф 2 с Фиат Браво 182! Отношението към клиента е много добро, за разлика от това, което съм чувала за АИ, момчето, което отговаря за колите в Хасково си е търговец. Аз лично вече въртя вариантите за закупуване...Мога да кажа в обобщение само една дума -
Коментар
-
Наскоро карах такова чрез т.нар. оторизиран сервиз на Фиат в Благоевград. Нито съм се записвал, нито нищо. Бях откарал колата за ремонт и по между другото врътнах няколко кръгчета. Усещането е неповторимо!Та, ако на някой от Благоевград му се кара Браво, да ходи в сервиза на Фиат в Струмско ...
Коментар
-
И аз го карах,записах се през интернет и на другия ден се обадиха!Искаше ми се да пробвам 150 к.с. ама не и трябваше да се задоволя с 120к.с.Човекът от АИ беше супер точен отидохме до Отманли и количката наистина е много готина,но ми се струва,че паричките дето искат са множко(лично мое мнение)33990 лв. и като се има впредвид,че dynamic е средно ниво(няма задни ел.стъкла) и сумата нарастваRIP Bravo 100 16V
Audi A4 2.5 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар