Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой знае ли условията за тест драйв на новото браво.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знае ли условията за тест драйв на новото браво.

Ако има някой запознат или вече възползвал се от теста на това бижу моля да сподели. От шоурума на Фиат във ВТ твърдят че е за потенциални купувачи. Само не разбрах как точно ги определят като такива. Защото според мен всеки е потенциален докато не брои 40 бона и не му връчат ключовете. Може би като едно време на митниците в някои държави - показваш една бала пари за да те пуснат и за да са сигурни че ще има с какво да прибиваваш там.
    Punto SX 1.1 55

Марти, ела на гости и ще те уредя веднага

Коментар

Градски, ами айде уреди мен, че за празниците се прибирам към родния край, а пък аз ще почерпя :D
      Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Малко оффтопик, ама да не отварям нова тема. Днеска пред Техномаркета в Бургас видях адското Браво новото... отстрани пишеше Тест Дриве, но беше тъмно вече и ако бях снимал нямаше да се види нищо.. но направо ми изтекога лигите
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Immortal написа:
          Марти, ела на гости и ще те уредя веднага
          Ако изникне някой свободен ден от седмицата да не съм на работа като нищо ще се възползвам :P . Че тия тук почнаха да ме дразнят вече. Какъвто им сервиза, такъв им и салона.
          Punto SX 1.1 55

Коментар

loop написа:
            Малко оффтопик, ама да не отварям нова тема. Днеска пред Техномаркета в Бургас видях адското Браво новото... отстрани пишеше Тест Дриве, но беше тъмно вече и ако бях снимал нямаше да се види нищо.. но направо ми изтекога лигите
            А мене питаш ли ме какво ми е като всеки ден гледам едно на 50 м от офиса паркирано.
            Punto SX 1.1 55

Коментар

Предлагам ти следното: отиваш в най-близката аптека, вземаш си минимално количество амоняк и обилно вдишваш. В резулат на това очите ти се насълзяват и носът ти започва да тече. В този вид вземаш на бегом тези 50м, като пътьом докарваш на лицето си най-сърцераздирателната физиономия, на която си способен. И тогава ако не те съжалят, значи просто не са хора!!! :D :D :D
              Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

слушайте сега, влизате в шоурума, ама не па анцуг интересувате се от колата, лизингови схеми и прочеее и накрая питате за тест драйв, не може да ви откажат, веднага ще бъде нахулен съответния търговец, нали за това са там, да ви накарат да си купите
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                  слушайте сега, влизате в шоурума, ама не па анцуг интересувате се от колата, лизингови схеми и прочеее и накрая питате за тест драйв, не може да ви откажат, веднага ще бъде нахулен съответния търговец, нали за това са там, да ви накарат да си купите
                  Аз смятам още днес да отскоча до шаоурума на Ерато в Хасково - те са представител.И без това днес съм с риза, сако и обувки на работа - докарвам го на вид...А за Бравото какъв мерак имам......
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

BEX---GT написа:
                    спирам жигулатора пред авто салона, слизам и доливам масло, че е изгорил едно кило докато дойда, влизам и кавам ей писна ми от таа жига, дайте да пробвам новото браво- ША КУПУАМ. тва е тактиката :D
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Единствената възможност да направите тест-драйв на кола от Аутоиталия, е първо да си купите кола от Аутоиталия, след което да и направите тест-драйв....и то след месец....

Коментар

А тук в Шумен, знаете ли с какво оправдание ми отказаха?! Неможе ли да отоворят капачаката на резервоара на Линеа-та!
                        Space Star 1.9 DID

Коментар

То с тези космати крака какъв тест драйв искаш Жена ми на Панаира сами и набутваха тест драйв на Алфа 147.Иначе за Q7 ни я дадоха за тест драйв с пълен резервоар за един цял ден и казаха да не го мислим горивото!
                          F31 BMW 320d

Коментар

Roko написа:
                            А тук в Шумен, знаете ли с какво оправдание ми отказаха?! Неможе ли да отоворят капачаката на резервоара на Линеа-та!
                            ...хахахаха, аз нямам проблем с отварянето, ми по-скоро със затварянето. Има си специален чалъм, който вече схванах, ама на бензиджииницата ако не погледна, винаги се оказвам че си карам на отворена капачка...

Коментар

Ей това е най-долната селска проява, която може да се очаква от официален вносител! Преди години влязох в представителна зала на Форд в Германия и след няколко минути карах чисто новичък Фокус РС! И това при положение, че не съм немски гражданин! Какви са тея пръчове, които могат да ме претеглят и да решат дали съм платежоспособен клиент? Това да се докарвам за тест на колата им е просто...

Коментар

Working...
                              X