ВО, поставяйки така въпроса, моя отговор е "стъклени" или "прозрачни"
Ами почти позна - прозрачни но не са стъклени, жива пластмаса
loop написа:
chris написа:
Фабричните... и колата ти е току що измита
БИНГОО Хей, апарата прави чудеса, нали?Та това е жив показател, как всеки ви показва ксеноните (това беше оригиналната цел на въпроса ми) колко са здрави и как цепят мрака. А моите не цепят ли мрака а?
Имаш 1 литър антифриз Парафлу УП концентрат, червен. Ако ти трябва кажи къде да се видим за да си получиш наградата Все пак наградата не е евтина, възползвай се.
Имаш 1 литър антифриз Парафлу УП концентрат, червен. Ако ти трябва кажи къде да се видим за да си получиш наградата Все пак наградата не е евтина, възползвай се.
:D Отдавна не бях печелил нещо, повдигна ми настроението Но тъй като съм ОК с антифриза, предоставям наградата на някой от другите участници в томболата - който има нужда. 10x все пак
това са 2 броя съвсем обикновени лампи стандарт, от която и да е марка, по една на всеки фар.ред.: ама вие вече сте го разкрили! четох само първата страница мнения и писах. Изв!Не знам как ти е ориентирана колата, но виждам че левия свети надясно или десния - наляво, имаш нужда от регулиране.... как се сетих само....
колега , трябваше да кръстиш темата "Колко келвина е този ксенон, да си взема ли такъв" и да видиш тогава - 4300 , не - 5000, не - 4700, не - 6000, абе луди ли сте - 4300 е, тоя па - поне 5000 е! .....
Коментар