Колеги, интересува ме какво ви е мнението, ако имате възможност да си купите нов автомобил, как бихте се разположили в екстрите, които предлага? Тоест по-ясно:Колко пари бихте отделили за допълнителни екстри спрямо базовата модификация?Аз съм такъв човек, че не мога да разбера другите, които се взимат базов модел автомобил и нищо в повече.Не ги ли искате?ВЯРНО! Парите са основен факт! Спор няма! НО...Аз лично бих изкарал още 1 година в събиране на допълнителни средства, щом съм се замислил за чисто нов автомобил това значи, че не съм някой, който да не му стигат за хляб и да пести всеки лев...Ще закъснея 1 година с покупката и ще си взема модификация с почти най-високото ниво на оборудване.Това го разсъждавам на база, че ако си продам сега колата, купя си примерно най-базовия вариант на новото Браво на лизинг, може би в крайна сметка, парите които ще ги дам като поддръжка за Либрата през следващите 2 години, в които новата кола е в гаранция, сигурно ще се доближат поне на 50% от разликата, която трябва да доплатя за ново базово Браво. Ама не мога да си намеря място, че ще карам кола, която е гола от всякъде и АЗ съм си я избрал такава, защото съм нямал пари да доплатя за екстрички.Та за това пуснах темата, да видя общото мнение на народа
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар