Здравейте,представям на вашето внимание следното, а именно - Постоянния рекордьор по продажби в Европа - Фолксваген е сякаш абониран за челното място, всички сме свидетели, как това се случва пред очите на апенинския автомобилен концерн. Очаквам вашето мнение относно защо и с какво немците са по-добри?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По-добри ли са VW от FIAT?
Collapse
X
-
За сведение: Пуснах същата тема, само че антипод на тази във Фолксваген форума по-рано днес, ако искате да видите как реагираха там, ето: http://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...er=asc&start=0TD_100, че е кръгло число.
Коментар
-
вече втори ден карам различна кола от Бравата си - ДЪЛБОКО СЪЖАЛЯВАМ!!! , но е по принуда! С нетърпение очаквам отново да се кача в нея и да пипна с пръстче волана и да завия накъдето искам, да погаля спирачките и да спра на момента, да пипна газчицата, и да залепна за седлото..... Дори и в дедрата не искам вече! Искам си Фичката! Не съм се качил във фолксвагена който е от класа на моята брава, и е по-добър от нея. Но например най-новия пасат е по-добър от бравата ми, но в сравнение с новото Браво - не че съм го карал де..... но щом шумахер кара браво а не ФВ - без коментар! а той знае какво да кара!
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Във Фалве само се мъчиш- тежък волан, шумове- не, МЕРСИ! :D :D :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
и аз имам два ретро автомобила от тези марки УНО и ПОЛО 92 год и смея да твърдя че уното е ПО кола от полото във всяко отношение, разход на гориво / седнакви ДВГ са 1,0 куб / ремонтно пригодност, удобство във купето пространство вървеж и т.н сега за здравина ще ги сравнявам да видим / полото го имам от сравнително скоро / засега не ме задоволява със такава /доста ремонти направих но да видим занапред /TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар