Колeги и колежки ... на някого може да потрябват .... http://fiat-ruse.hit.bg/normativ.htmАко някой се сеща за други неща да пише тук или на Q-то или на мейла ...........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нормативни документи ....
Collapse
X
-
Колеги и колежки, освен това да управляваме добре лщбимите си автомобили си мисля, че от време на време трябва и да препрочитаме законите и правилниците ..... за да няма като случките описани в този форум и в другите - кой за какво и как са го спрели и най-вече глобили ....Както в първото мнение по горе ето Ви и тук нормативните документи свързани с движението по пътищата ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
ivo написа:Колеги и колежки, освен това да управляваме добре лщбимите си автомобили си мисля, че от време на време трябва и да препрочитаме законите и правилниците ..... за да няма като случките описани в този форум и в другите - кой за какво и как са го спрели и най-вече глобили ....Както в първото мнение по горе ето Ви и тук нормативните документи свързани с движението по пътищата ...."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
ivo написа:toko написа:колега ти юрист ли си? бтв аз съм възпитаник на юридическия факултет на РУ :D"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар