dani389 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След FIAT накъде?
Collapse
X
-
sasco
-
Владимир Митков Стоянов написа:според мен "след фиат на къде" извода е само нагоре тоест на по-нов фиатFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колега Predatorsi маи и ти като мен си болен на тема фиатчета аз мисля следващата да е гранде пунто (даи боже) ако естествено се позадържи някои лев де или стило ама по натам а относно купетата при мене е идвало за продажба купе 2000гFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
Измених на марката. 33 г. карах "Москвич" 408И. И поради липса на нови модели на нашия пазар преминах на Фиат пунто. Избирах и от някои други марки , но се спрях на малкото пунто и изобщо не съжалявам. Явно ще го карам докато аз мога. А който е любопитен защо, да ми види профила. Поздрави, чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Humppa
След ФИАТ - пак ФИАТ (без изключения)*След КАВАЗАКИ - пак КАВАЗАКИ (изключение за БМВ - турър)!----------* Т’ва за изключенията е голям майтап. Като тръгнахме с колата на вуйчо ми към Горубляне за кола той ме пита "Каква кола ще търсим?", а аз му отговорих "Ами не искам италианска кола, не искам кола с 2 врати и не искам кола с АГУ". Е какво си взех - Браво с АГУ :D Така че не се знае...
Коментар
-
Neno Er написа:Измених на марката. 33 г. карах "Москвич" 408И. И поради липса на нови модели на нашия пазар преминах на Фиат пунто. Избирах и от някои други марки , но се спрях на малкото пунто и изобщо не съжалявам. Явно ще го карам докато аз мога. А който е любопитен защо, да ми види профила. Поздрави, чичо НеноAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Punto SX написа:От старото пунто на Гранде Пунто, от старото браво на новото и такаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Синята птица ще си остане вечно моя!!! стегнал съм си я, гуми съм си взел за нея, газ сложих.... като общ разход много ме устройва... ноооооооооо.... откакто станахме 4 членно семейство... и с тези столчета за деца... за каката седалка, за малката столче, количката на предната седалка, щото отзад от бутилката на газта нЕма мЕсто и жената ще трябва да я слагам в мен та съм се меракландисъл за 1 марейка комби, ама друг път....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар