Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

След FIAT накъде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dani389 написа:
    sasco написа:
    Само недей на Лагуна!Карах 2 мес. такова нещо.Че е мека возия-да,екстри-да,трябва да имаш късмет,ако си вземеш RENAULT.Същото важи и за Clioт.е.рено=късмет
    То май с всички коли 2ра ръка е така ,а относно лагуна от давна се интересувам имат много доби мотори,а след 98 моделите вече са с изчистени дефекти.И не ме разбирайте че имам лоши убеждения от Фиат прсо вече сме с един член повече в семейсвото и бравата ми е малкоа вече.
    Да наистина ти пожелавам успех каквото и да ,важното е да ти хареса и да ти върши работа.

Коментар

От известно време наблюдавам следния факт:Увеличават се собствениците на Фиат, Алфа и Ланчия, а населението намалява - е как става така, естествено от други марки преминават към нашите!

Коментар

според мен "след фиат на къде" извода е само нагоре тоест на по-нов фиат
        Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
        Alfa Romeo 146 1.9 JTD
        Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
        Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Владимир Митков Стоянов написа:
          според мен "след фиат на къде" извода е само нагоре тоест на по-нов фиат
          Напълно съм съгласен ,колега!!!След някоя годинка(1-2) се надявам тази Фиат-ка да остане за баща ми ,а аз да си взема едно Купе-нце 2.0 20VT...голям звер е ейййй...Само че не знам до коя година се произвеждат та да си взема по-новичко ,а не ’95...ама може и без Т-то да карам де... пък може и новото Браво ,кой знае един ден...може да продават колите на килограм и към 2009г. да е изгнило Брависимото и да го взема тънкана... Та живот и здраве след Фиат пак на Фиат!!!
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Колега Predatorsi маи и ти като мен си болен на тема фиатчета аз мисля следващата да е гранде пунто (даи боже) ако естествено се позадържи някои лев де или стило ама по натам а относно купетата при мене е идвало за продажба купе 2000г
            Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD
            Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
            Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Измених на марката. 33 г. карах "Москвич" 408И. И поради липса на нови модели на нашия пазар преминах на Фиат пунто. Избирах и от някои други марки , но се спрях на малкото пунто и изобщо не съжалявам. Явно ще го карам докато аз мога. А който е любопитен защо, да ми види профила. Поздрави, чичо Нено
              Fiat Punto 1,1- 1996г.
              газ-бензин , "Lovato"

Коментар

След ФИАТ - пак ФИАТ (без изключения)*След КАВАЗАКИ - пак КАВАЗАКИ (изключение за БМВ - турър)!----------* Т’ва за изключенията е голям майтап. Като тръгнахме с колата на вуйчо ми към Горубляне за кола той ме пита "Каква кола ще търсим?", а аз му отговорих "Ами не искам италианска кола, не искам кола с 2 врати и не искам кола с АГУ". Е какво си взех - Браво с АГУ :D Така че не се знае...

Коментар

Neno Er написа:
                  Измених на марката. 33 г. карах "Москвич" 408И. И поради липса на нови модели на нашия пазар преминах на Фиат пунто. Избирах и от някои други марки , но се спрях на малкото пунто и изобщо не съжалявам. Явно ще го карам докато аз мога. А който е любопитен защо, да ми види профила. Поздрави, чичо Нено
                  Айде бе чичо Нено, не си толкова стар...Маща ми е по стар от тебе - 47 набор е, но не е спрал да сменя колите през 3-4 години. Кара близо 10 години една Крома ламя, после един Ескорт, сега е с Фиеста, ама мисли за Зафира или Меган Сценик - нещо ми бяга от италианките по тъча, ама ще го вкарам в правия път. А всъщност заради неговите италиански коли аз ги обикнах... А да речеш да има някакви високи доходи - не - дребен бизнес и пенсийка (тя па едни 110лева, не е истина).
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Punto SX написа:
                    От старото пунто на Гранде Пунто, от старото браво на новото и така
                    А аз при първа финансова възможност (особено и за поддръжка) - от старото Пунто на 156 или 146/147/ГТВ ,а и 166 ме блазни Но бих си запазил и Фиатчето . Накратко ако зависи от мен следващия автомобил , ще си остана в семейството :D П.П това го бях забелязал отдавна за преминаването от Фиат към Алфа .П.П забелязъл съм и още нещо - повечето алфисти са имали преди това VW (Голф най-често) или Рено (19)
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Синята птица ще си остане вечно моя!!! стегнал съм си я, гуми съм си взел за нея, газ сложих.... като общ разход много ме устройва... ноооооооооо.... откакто станахме 4 членно семейство... и с тези столчета за деца... за каката седалка, за малката столче, количката на предната седалка, щото отзад от бутилката на газта нЕма мЕсто и жената ще трябва да я слагам в мен та съм се меракландисъл за 1 марейка комби, ама друг път....
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Или Брава? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49

Коментар

Working...
                        X