И к’во се оказа... след ФИАТ - еденье и пиенье....
па кво друго остава ами аз с много голямо удоволствие бих се качил на новото браво, но като гледам колите 2ра ръка, стило не бих си взел, по клоня към а4, голф4 пп да не ме хулите, обаче, за това съм си решил, че няма смисъл за сега да наливам пари в нова кола и съм решил да си освежа фиата. За сега ми върши перфектна работа, разход, вървеж, визия
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
След фиат минах пак на фиат, макар че почти бях се прехвърлил на ланча. Така че засега няма изгледи за смяна. В сферата на мечтите, колата която искам да имам в момента и е горе-долу по джоба ми, е ланча либра комби. Но няма причини да се разделям с мареата, особено след като я стегнах и дори вече е и без външни забележки. Днес ми пръснаха със спрей и тасовете, стана красота :D . Ако до събота не ми ги откраднат, ще има и снимки .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Ха наздраве ве колеги.....:...аре ве, няма само вие да се фукате...хахаха...снимките са от личният ми албум, озаглавен "Кулинарни специалитети на Явор"....
ЯВОРЕЕЕ, нали щеше да чистиш брееее ???Всички ни видяха какви сме пияндета... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Кажи ми ти, как такива хубави снимчици и наздравици да ги изчистя....НАправо сърцето ме заболя като си помислих.Мога да я разделя ама ще се загуби ефекта. Снощи се бях хванал да я чистя, ама някакси ръката ми трпана и натисна бутона ’бак’ на брузъра....Ти нали не се сърдиш - все пак се разбра че след фиат - пак фиат - ианче каква секта сме - те тия дето ще скочат на друго ги е срам да пишат тука.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Аз преминах от Браво 1.6,16в на Астра Г,комби 2.0дтл...преди 3 седмициНе съжалявам.Доволен бях от фиата,но ми беше малък и нисък....Супер доволен съм и от Астрата
И на мен от скоро време ми се върти една мисъл в главата да сменям Бравата доволен съм от нея ама вече не мисля за Фият много добри мотори но пестено от всичко останало.Една Лагуна комби много би ми паснала .
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Само недей на Лагуна!Карах 2 мес. такова нещо.Че е мека возия-да,екстри-да,трябва да имаш късмет,ако си вземеш RENAULT.Същото важи и за Clioт.е.рено=късмет
Само недей на Лагуна!Карах 2 мес. такова нещо.Че е мека возия-да,екстри-да,трябва да имаш късмет,ако си вземеш RENAULT.Същото важи и за Clioт.е.рено=късмет
То май с всички коли 2ра ръка е така ,а относно лагуна от давна се интересувам имат много доби мотори,а след 98 моделите вече са с изчистени дефекти.И не ме разбирайте че имам лоши убеждения от Фиат прсо вече сме с един член повече в семейсвото и бравата ми е малкоа вече.
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар